کد خبر:۱۱۸۴۳۳۴

حضور همسر فرزندان ستاره استقلال در ورزشگاه شهر قدس

در این مطلب به حواشی بازی استقلال و ذوب آهن میپردازیم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، همسر و فرزندان رافائل سیلوا با حضور در جایگاه بانوان تماشاگر این دیدار شدند.

* همسر و فرزندان رافائل سیلوا با حضور در جایگاه بانوان تماشاگر این دیدار شدند.


* با توجه به اینکه سیدحسین حسینی در این بازی غایب است، محمدرضا خالدآبادی دروازه‌بان دوم استقلال درون دروازه قرار می‌گیرد. خالد آبادی که به همراه غلامپور و امیرحسین نیک پور اولین نفرات تیم هنگام ورود به زمین بودند، توسط تماشاگران تشویق شد.

* پس از این هواداران استقلال، سیدحسین حسینی را نیز تشویق کردند.

* دست اندرکاران ورزشگاه شهر قدس از چمن‌های محوطه پشت دروازه‌ها برای ترمیم زمین استفاده می‌کنند که اصطلاحا به آن "بانک چمن" می‌گویند.

* احمد شهریاری رئیس هیات مدیره، فرشید سمیعی مدیرعامل و مطفی کارخانه عضو هیات مدیره باشگاه استقلال برای تماشاش این بازی در جایگاه VVIP حاضر شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار