کد خبر:۱۱۸۶۸۵۳

اولین تمرین استقلال زیر نظر موسیمانه

نخستین جلسه تمرین تیم فوتبال بزرگسالان استقلال با هدایت پیتسو موسیمانه برگزار شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در ابتدای تمرین، موسیمانه در جمع بازیکنان استقلال توضیحات فنی را ارائه کرد و شرح وظایف هر یک از بازیکنان را به آنها گوشزد کرد.

پس از جلسه فنی، بازیکنان استقلال به مرور کار‌های ترکیبی پرداختند و در ادامه بازیکنان به دو گروه تقسیم شدند تا کادرفنی عملکرد آنها را در شرایط بازی مورد بررسی قرار دهد. پیستو موسیمانه در جریان تمرین، با دقت خاصی عملکرد بازیکنان را زیر نظر داشت و در مواقع نیاز با بازیکنان به گفتگو می‌پرداخت.

فرشید سمیعی مدیرعامل باشگاه استقلال هم در محل تمرین امروز آبی‌پوشان حاضر بود و پس از پایان تمرین، با سرمربی این تیم دقایقی به گفتگو پرداخت.

انتهای پیام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار