کد خبر:۱۱۸۷۱۹
جشنواره بينالمللي توليدات رسانهاي عفاف و حجاب برگزار ميشود
دفتر امور زنان سازمان صدا و سيما با همکاري سازمانهاي مرتبط فرهنگي دومين جشنواره بينالمللي توليدات رسانهاي عفاف و حجاب «نور» را برگزار ميکند.
به گزارش گروه معارف«خبرگزاري دانشجو» اين جشنواره با اهدافي چون جريان شناسي توليد هنر در مباحث کلان اجتماعي و بررسي رويکرد فرهنگي آحاد جامعه، تبيين سياستها و محورهاي عملکردي توسعه حجاب و عفاف در ميان آحاد جامعه با رويکردي فراجنسيتي و با استفاده از توليدات فرهنگي و هنري، تعالي و گسترش هنر ديني و کشف رهيافتها و اصالتهاي رشد هنرهاي ملي و بومي، شناسايي هنرمندان و تاثيرگذاران فرهنگ هنر ديني و ملي با محور حجاب و عفاف و نيز شناسايي پتانسيلها و توان همافزايي نيروهاي بومي در مناطق مختلف کشور براي توليد و عرضه آثار فرهنگي و هنري آغاز به کار کرد.
بنابراين گزارش؛ اين جشنواره در پنج بخش فيلم، عکس، رسانههاي مجازي، گزارشهاي رسانهاي و آثار ادبي و با محورهاي "عفاف، حضور اجتماعي، امنيت خانوادگي - عفاف، اخلاق، آرامش - عفاف ذهني، ثبات خانوادگي - عفاف جنسيت، ارزشهاي اخلاقي - حجاب، امنيت فردي، مصونيت اجتماعي - حجاب، محدوديت مادي، مصونيت معنوي" و بخش ويژه نيز با محور حجاب و عفاف، زينت بندگي برگزار ميشود.
در بخش فيلم؛ فيلمهاي کوتاه، پويانمايي، مستند، نماهنگ و فيلمنامه و بخش ويژه فيلمهاي 213 ثانيهاي با رويکرد "حجاب و عفاف، خانه امن، جامعه امن" به رقابت خواهند پرداخت.
لازم به ذکر است؛ هنرمندان علاقهمند به شرکت در اين جشنواره ميتوانند آثار فرهنگي و هنري خود را تا 10 خرداد به دبيرخانه جشنواره واقع در تهران، خيابان وليعصر(عج)، خيابان جام جم، سازمان صدا و سيما، دبيرخانه جشنواره نور ارسال نمايند.
/انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰