کد خبر:۱۱۹۰۲۷
مسئول علمي بسيج دانشجويي استان اردبيل:
مراكز رشد خلاقيت بسيج دانشجويي در 3 شهرستان استان اردبيل توسعه مييابد
مسئول علمي بسيج دانشجويي استان اردبيل گفت: كمك به توسعه مراكز رشد خلاقيت بسيج دانشجويي در سه شهرستان مشكين شهر، خلخال و گرمي و تقويت هشت كانون علمي از اولويتهاي بسيج دانشجويي اين استان در حوزه علم و فناوري در سال جاري است.
سيده رباب رضازاده در گفتوگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، اظهار داشت: بسيج دانشجويي استان اردبيل با همكاري سپاه استان برنامه هاي مختلفي را در حوزه هاي علمي، پژوهشي و فناوري در سال جاري در نظر گرفته است كه حمايت از اجراي طرح آيه هاي تمدن كوتاه مدت، تجليل از برگزيدگان مبتكر و نوآور جشنواره و توانمندسازي و پرورش دانشجويان از جمله اين برنامه هاست.
وي افزود: كمك به توسعه مراكز رشد خلاقيت دانشجويي در سه شهرستان مشكين، خلخال و گرمي، برپايي بازديدهاي علمي براي نخبگان، تشكيل كانون جهاد علمي و انتشار نشريات و بوردهاي علمي از ديگر اولويت هاي بسيج دانشجويي استان اردبيل در سال 90 است.
مسئول علمي بسيج دانشجويي استان اردبيل ادامه داد: بسيج دانشجويي اين استان برگزاري كرسي هاي آزادانديشي و مناظرات علمي، برگزاري كنكور آزمايشي براي 200 نفر، برگزاري كلاس هاي تقويتي براي 200 نفر و برگزاري كنگره ها و همايش هاي علمي-تخصصي را از اولويت هاي خود در سال جاري قرار داده است.
رضازاده در پايان با بيان اينكه حمايت از پايان نامه ها و تاليفات علمي از ديگر اولويت هاي سال جاري است، خاطرنشان كرد: حمايت از طرح ها و ابتكارات كاربردي نيز از ديگر اولويت هاي اصلي بسيج دانشجويي استان اردبيل است كه براي سال جاري در نظر گرفته و اكثر اين حمايت ها، حمايت هاي نقدي خواهد بود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰