آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۰۲۸۳

در جلسه هماهنگی دیدار تیم‌های پرسپولیس و الغرافه چه گذشت؟

نشست هماهنگی مدیران برای بازی پرسپولیس و الغرافه از روز چهارم لیگ نخبگان آسیا، امروز (یک‌شنبه) برگزار شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نشست هماهنگی مدیران برای بازی پیش روی سرخپوشان ایران، امروز از ساعت ۱۶ به وقت محلی در ورزشگاه آل‌مکتوم، محل برگزاری مسابقه، به ریاست ناظر هنگ کنگی، لی وا هونگ، مسوولان دو تیم و عوامل برگزاری مسابقه تشکیل شد.

بر اساس تصمیم‌های این جلسه، پرسپولیس یک دست سرخپوش خواهد بود و دروازه‌بان هم سبز به تن خواهد کرد. تیم الغرافه هم با پیراهن زرد و شورت و ساق آبی در زمین حضور پیدا می‌کند و دروازه‌بان آنهای مشکی به تن خواهد داشت.

در این جلسه درباره مسایل مختلف بازی از جمله موارد مربوط به اسپانسرینگ، حق پخش و سایر مسایل صحبت شد. همچنین طبق چک لیست، زمان‌بندی‌های پروتکل‌های قبل و بعد از مسابقه به دو تیم اعلام شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار