کد خبر:۱۱۹۱۵۴۷
ویدال در زندان! / بازیکن اسبق بارسلونا متهم ردیف اول
آرتورو ویدال بازیکن اسبق تیم بارسلونا به علت اتهام به تجاوز در دادگاه کشور شیلی تحت بازجویی قرار گرفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دفتر دادستانی سانتیاگو، پایتخت شیلی اعلام کرد آرتورو ویدال، ستاره اسبق فوتبال این کشور و بارسلونا در پی ادعای تجاوز، تحت بازجویی قرار گرفت.
مسئولان پلیس شیلی در واکنش به این اتهام اعلام کردند که ویدال و سایر همتیمیهای او در باشگاه کولوکولو، به اتهام تجاوز پاسخگوی ابهامات مربوطه هستند. این تحقیقات پس از شکایت از بازیکنان آغاز شد اما تاکنون کسی بازداشت نشده و هنوز اعلام نشده که علاوه بر ویدال، کدام یک از همتیمیهای او در این تحقیقات تحت بازجویی قرار گرفتهاند.
گفته میشود تجاوز ادعایی در ساعات اولیه دیروز و در یک باشگاه شبانه در سانتیاگو رخ داده است؛ جایی که گروهی از بازیکنان کولوکولو درحال برگزاری جشن تولد بودند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.