خريد باشگاه تراكتورسازي تبريز توسط هدايتي تكذيب شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۱۹۲

خريد باشگاه تراكتورسازي تبريز توسط هدايتي تكذيب شد

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: خبر خريد اين باشگاه توسط حسين هدايتي، مالک باشگاه استيل آذين کذب است.  
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، محمدحسين جعفري روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: هدايتي چند روز پيش ميهمان باشگاه بود و تمايل خود را براي سهم داشتن در تيم فوتبال اين باشگاه اعلام کرد اما هيچ صحبتي در مورد فروش باشگاه با وي رد و بدل نشد.

وي اضافه کرد: صحبت هايي را که بين من و هدايتي شد به هيئت مديره باشگاه و مسئولين استان انتقال دادم و در صورتي که اراده کل استان بر واگذاري بخشي از سهام تيم فوتبال به بخش خصوصي موافق باشد نسبت به اين کار اقدام خواهيم کرد.

جعفري گفت: رايزني هايي در زمينه واگذاري باشگاه و تيم فوتبال تراکتور سازي به بخش خصوصي انجام داده ايم و ديدار با حسين هدايتي نيز در اين راستا بود.

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز بار ديگر بر فروشي نبودن باشگاه تراکتورسازي تاکيد کرد و افزود: باشگاه تراکتورسازي تبريز، باشگاهي بزرگ و مردمي است و فروش آن واقعيت ندارد اما بر روي واگذاري بخشي از آن از جمله تيم فوتبال باشگاه به بخش خصوصي مي توان برنامه ريزي و مذاکره کرد.

تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز به دليل کسب نتايج خوب در ليگ برتر و قرار گرفتن در بين چهار تيم برتر اين فصل و نيز برخورداري از هواداران پرشور و متعصب کانون توجه سرمايه گذاران داخلي در بخش ورزش است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار