آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۱۹۶۱

بارسلونا در آستانه ثبت رکورد جهانی درآمد از قرارداد با نایکی: جزئیات توافق ۱.۷ میلیارد یورویی

بر اساس قراردادی که مدیران بارسلونا پیش از این به صورت لفظی در مورد آن با نایکی به توافق رسیده بودند، شرکت آمریکایی تا ۱۴ سال دیگر تأمین کننده پوشاک آبی‌و‌اناری‌ها خواهد بود که در پایان این مدت درآمدی در حدود ۱.۷ میلیارد یورو نصیب بارسایی‌ها خواهد شد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه بارسلونا در آستانه ثبت رکوردی جهانی برای کسب درآمد از محل عقد قرارداد با اسپانسر تأمین کننده پوشاک خود، شرکت نایکی آمریکا قرار دارد.

بحث تمدید قرارداد فعلی باشگاه بارسلونا با نایکی از مدت‌ها پیش مطرح و مشخص بود که قرار است درآمدی قابل توجه به خزانه کاتالان‌ها واریز شود، اما جزئیات این قرارداد اعلام نشده بود. در دو هفته گذشته روند مذاکرات سرعت گرفت و سرانجام روز گذشته (جمعه) اعضای هیئت رئیسه تأیید نهایی برای عقد قرارداد را اعلام کردند.


بارسلونا با قرارداد میلیاردی نایکی ثروتمندترین باشگاه جهان می‌شود؟!


طبق گزارش نشریه موندودپورتیووی کاتالونیا؛ بر اساس قراردادی که مدیران بارسلونا پیش از این به صورت لفظی در مورد آن با نایکی به توافق رسیده بودند، شرکت آمریکایی تا ۱۴ سال دیگر تأمین کننده پوشاک آبی‌و‌اناری‌ها خواهد بود که در پایان این مدت درآمدی در حدود ۱.۷ میلیارد یورو نصیب بارسایی‌ها خواهد شد؛ به عبارت دیگر نایکی به طور متوسط سالانه ۱۲۱ میلیون یورو به باشگاه بارسلونا خواهد پرداخت. افزایش درآمد بارسلونا از محل قراردادش با نایکی تا سال ۲۰۲۸، به میزان ۴۸ میلیون یورو و از آن به بعد تا پایان قرارداد، بین ۵۸ تا ۶۰ میلیون یورو خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار