طراحان تحریم عليه ایران در دولت و کنگره آمریکا شناسایی شدند
کد خبر:۱۱۹۲۲۹
از سوي مركز پژوهش‌هاي مجلس

طراحان تحریم عليه ایران در دولت و کنگره آمریکا شناسایی شدند

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی طراحان تحریم جمهوری اسلامی ایران را در دولت و کنگره آمریکا شناسایی و معرفی کرد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌هاي مجلس، دفتر مطالعات سیاسی این مرکز با بیان این مطلب که یکی از روش‌های ارتقای اشراف اطلاعاتی درباره شیب و جهت دورنمای تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علیه ایران و اتخاذ سیاست‌های بازدارنده مناسب، جریان‌شناسی مبانی فکری و تحرکات طراحان تحریم جمهوری اسلامی ایران در سطوح اجرایی، قانونگذاری، مراکز پژوهشی و لابی‌های پارلمانی – اجرایی آن کشور است، اعلام كرد: در طراحی سیاست‌های تحریمی واشنگتن بین چهار بازیگر مراکز پژوهشی، لابی‌های اسرائیل، رسانه‌های جمعی وابسته به صهیونیسم و معماران تحریم جمهوری اسلامی ایران در دولت و کنگره آمریکا نوعی همسویی فکری – رویه‌ای و ارتباط متقابل وجود دارد؛ به طوری که مراکز پژوهشی با مفهوم سازی و سناریوپردازی نقش مشرب فکری، لابی‌های اسرائیل وظیفه برقراری پل ارتباطی با کانون‌های قدرت، رسانه‌های جمعی کارویژه توجیه افکار عمومی و معماران تحریم نقش پیاده‌سازی و عملیاتی ساختن تحریم‌ها را بر عهده دارند.
 
مرکز پژوهش ها در ادامه تصريح كرده است: جمهوری اسلامی ایران برای پیشگیری از گسترش یا مقابله با هر کدام از تحریم‌های آمریکا باید سیاست‌های مناسب را اتخاذ کند و در این راستا یکی از پیش نیازهای مدیریت راهبردی تحریم، شناسایی و آینده‌پژوهی درباره ابعاد، اهداف، جهت‌گیری، دورنما و مشرب‌های فکری معماران تحریم جمهوری اسلامی ایران در دولت و کنگره آمریکا با هدف تولید بازدارندگی حداکثری در برابر آسیب‌های احتمالی است.
 
مرکز پژوهش ها اثرگذاری بر ساختار و ماهیت تحریم‌های یک جانبه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران را به دو صورت اعمال نفوذ مستقیم و غیرمستقیم دانست و سپس به معرفی فرد به فرد طراحان تحریم علیه ایران در دولت و کنگره آمریکا و وابستگی‌های آنها پرداخت./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار