تشكيل چهار كارگروه در بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان اصفهان
عليرضا احساندوست، مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان اصفهان در گفتو گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اصفهان، با بيان اين مطلب اظهار داشت: وظيفه اين كارگروه ها نظارت بر فعاليت كانون ها در بسيج دانشگاه هاست.
وي تصريح كرد: اين كارگروه ها شامل، فعالان اين عرصه ها در بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان است كه كار طراحي فكري و ارائه خطوط اصلي و در حقيقت هدايت فكري بسيج دانشجويي در اين حيطه ها را به عهده دارند.
احساندوست با اشاره به اهداف طرح تحول و تعالي در بسيج دانشجويي دانشگاهها، گفت: طرح تحول و تعالي با هدف تعميق حوزه هاي ايماني و معنوي در رده هاي بسيج دانشجويي، برآوردن نيازهاي روز انقلاب اسلامي و تربيت كادر و نيروهاي همطراز انقلاب اسلامي برگزار شد كه رسيدن به اين سه هدف معطوف به نوسازي دروني بسيج دانشجويي است.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان اصفهان با اشاره به حضور دكتر سراج در جمع دانشجويان بسيجي استان اصفهان در ارديبهشت ماه امسال، اعزام مسئولان بسيج دانشجويي هشت دانشگاه هدف اصفهان به اردوي طرح تحول در مشهد و اعزام مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان به اردوي آبعلي، گفت: نشست هاي ديگري با هدف توجيه و تبيين طرح تحول و تعالي انجام شد و اقدام بعد نيز در اين راستا، پيگيري اجراي اين طرح در دانشگاه هاي هدف است كه در حال حاضر اين دانشگاه ها در حال سازماندهي جديد در درون بسيج دانشجويي مبتني بر اين طرح هستند.
وی اقدام ديگر بسيج دانشجويي دانشگاه هاي اين استان را تهيه و توزيع مباني اين طرح و ديدگاه هاي حاكم بر آن در قالب جزوه اي براي توجيه فراگير دانشجويان بسيجي عنوان كرد و افزود: يكي از برنامه هايي كه درصدد اجراي آن هستيم، برگزاري اولين نشست مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاه هاي هدف به منظور بررسي اقدامات انجام شده در اجراي طرح و اقدام بعدي برگزاري دومين نشست فراگير مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان در آبان ماه جاري با حضور رئيس سازمان بسيج دانشجويي است.
احساندوست در مجموع ديدگاه دانشجويان بسيجي اين استان به طرح را مثبت و سازنده ارزيابي كرد و گفت: در مجموع كل دانشگاه هاي هدف، اين طرح را چاره ساز مسائل موجود بسيج دانشجويي مبتني بر ديدگاه هاي مقام معظم رهبري مي دانند و اكنون در حال اجراي آن در قالب سازماندهي جديد تشكيلات و چينش نيروها هستند.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان اصفهان از جمله اشكالات و موانع تحول و تعالي بسيج دانشجويي را مشخص نبودن ارتباط بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان با دفاتر بسيج دانشجويي در دانشگاه ها در اجراي آن، شرح وظايف دقيق و قطعي بسيج دانشگاه ها در چارچوب طرح و كلي بودن آن و مشخص نبودن منابع و حمايت مالي براساس وعده هاي سازمان در اجراي اين برنامه ها عنوان كرد.
وی در پايان پيشنهاد كرد: سازمان بسيج دانشجويي دانشگاه هاي كشور براي جمع بندي اقدامات و بررسي مشكلات طرح تحول با هدف اصلاح آن مانند اردوي طرح در مشهد، يك نشست كشوري برگزار كرده و مشكلات و مسائلي كه در مدت اجراي چند ماهه آن مشخص شده بررسي كند./انتهاي پيام/