آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۴۴۸۱

راه پوشیدن دوبنده تیم ملی برای کامران قاسمپور از قهرمانی کشور میگذرد

کامران قاسمپور پس از ناکامی در کسب مدال در رقابت‌های قهرمانی جهان، برای رقابت‌های جهانی سال آینده باید کار خود را از مسابقات قهرمانی کشور آغاز کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، چرخه انتخابی تیم ملی کشتی آزاد برای مسابقات آسیایی و جهانی سال ۲۰۲۵ اعلام شد.

در این چرخه مدال داران المپیک ۲۰۲۴ شامل رحمان عموزاد، حسن یزدانی، امیرعلی آذرپیرا و امیرحسین زارع و همچنین محمد نخودی تنها مدال‌آور ایران در مسابقات جهانی آلبانی به همراه علی مومنی، ابراهیم خواری، عباس ابراهیم‌زاده، علی خرمدل، سینا خلیلی، علی رضایی، مهدی یوسفی، ابوالفضل رحمانی، امیرحسین فیروزپور، مهدی حاجیلوئیان، امیررضا معصومی و امیرمحمد یزدانی، از حضور در مسابقات قهرمانی کشور به عنوان مرحله نخست چرخه انتخابی تیم ملی کشتی آزاد معاف شدند.

با این اوصاف نفرات شاخصی همچون کامران قاسمپور که در مسابقات جهانی آلبانی به مدال نرسید و یونس امامی که در رقابت‌های المپیک از رسیدن به مدال بازماند از جمله چهره‌های شاخص و عنوان‌دار کشتی ایران هستند که برای رسیدن به تیم ملی باید کار خود را از رقابت‌های قهرمانی کشور به عنوان مرحله نخست چرخه انتخابی تیم ملی آغاز کنند.

علیرضا سرلک آزادکار وزن ۵۷ کیلوگرم ایران نیز که در نهایت نتوانست در المپیک به میدان برود، دیگر چهره شاخص مسابقات قهرمانی کشور خواهد بود.

مسابقات کشتی آزاد قهرمانی کشور ماه آینده برگزار می‌شود، اما هنوز مشخص نیست این رقابت‌ها در کدام استان برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار