کد خبر:۱۱۹۵۷۶۸
انتخابی جام جهانی 2026؛
جوئل کوجو مهاجم مورد نظر استقلال بهترین بازیکن دیدار ایران و قرقیزستان
جوئل کوجو مهاجم مورد نظر پیتسو موسیمانه موفق شد در دیدار ایران و قرقیزستان ۲ بار دروازه بیرانوند را باز کند و بهترین بازیکن زمین شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، جوئل کوجو مهاجم تیم ملی فوتبال قرقیزستان علیرغم شکست تیمملی کشورش موفق شد به عنوان بهترین بازیکن دیدار مقابل ایران انتخاب شود.
تیمهای ملی فوتبال قرقیزستان و ایران در جریان هفته ششم مرحله سوم مقدماتی جامجهانی ۲۰۲۶، از ساعت ۱۷:۳۰ در بیشکک به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان این تیمملی فوتبال ایران بود که موفق شد با نتیجه ۳ بر ۲ حریفش را شکست دهد.
جوئل کوجو موفق شد در این دیدار دو گل برای تیم ملی فوتبال قرقیزستان به ثمر برساند؛ یکی از این گلها از روی نقطه پنالتی و دیگر با ضربه سر وارد دروازه علیرضا بیرانوند شد.
این بازیکن چند وقتی است از سوی باشگاه استقلال مدنظر قرار گرفته و احتمال دارد به این تیم بپیوندد.
انتهای پیام
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.