کد خبر:۱۱۹۷۴۹
محمدنبي در گفتوگو با «خبرگزاري دانشجو»:
بخش حقوقي فدراسيون فوتبال پيگير اظهارات غيرمتعارف عربستاني ها است
دبيركل فدراسيون فوتبال در واكنش به درخواست مسئولان فوتبال عربستان براي تغيير ميزباني ايران در ليگ قهرمانان آسيا گفت: بخش حقوقي فدراسيون فوتبال در حال پيگيري اين موضوع است.
مهدي محمدنبي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص اظهارات برخي از رسانه ها و مسئولان عربستان مبني بر تغيير ميزباني ايران در ليگ قهرمانان آسيا، اظهار داشت: ما به عنوان مسئولان فوتبال ايران نبايد احساسي با اين مسئله برخورد كنيم؛ چرا كه آنها به دنبال سوءاستفاده از واكنش ايران هستند و بخش حقوقي فدراسيون فوتبال اين مسئله را پيگيري مي كند.
وي در ادامه افزود: ما تا اينجا مسابقات ليگ قهرمانان آسيا را برگزار كرديم و بارها ميزبان مسابقات بين المللي بوديم كه گزارش هاي مسئولان برگزاري مسابقات به AFC بيانگر ميزباني خوب ايران است و تمام اين مسابقات به لحاظ اجرايي، فني و ايمني در چارچوب استاندارد برگزار شده است.
دبير كل فدراسيون فوتبال در پايان تصريح كرد: ما نيز مكاتبات خود را با فيفا و AFC انجام داديم و اين مسئله را پيگيري خواهيم كرد تا ميزباني اين مسابقات كماكان در تهران و اصفهان باشد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰