آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۷۶۱۴

محرومیت ۳ ساله یک وزنه‌بردار زن به دلیل دوپینگ

زینب شیخ حسن ارباب، ورزشکار رشته وزنه‌برداری به دلیل مصرف ماده ممنوعه به مدت ۳ سال از تمامی فعالیت‌های ورزشی، محروم شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، زینب شیخ حسن ارباب ورزشکار رشته وزنه‌برداری سه سال از فعالیت در تمامی حوزه‌های ورزشی محروم شد.

افسران کنترل دوپینگ ایران نادو نمونه خارج از مسابقه این ورزشکار را مرداد ماه امسال و در اردوی تیم ملی وزنه برداری اخذ نمودند، که با اعلام رسمی آزمایشگاه مورد تایید وادا، وجود ماده ممنوعه "نورآندروسترون" از گروه مواد ممنوعه S ۱ لیست مواد و روش‌های ممنوعه وادا در نمونه ادرار وی مورد تایید قرار گرفت.

به استناد "قوانین ملی مبارزه با دوپینگ ایران"، میزان محرومیت برای این گروه مواد ممنوعه ۴ سال است که با عنایت به پذیرش تخلف توسط ورزشکار، با یک سال تخفیف رای وی از طریق کمیته انضباطی ایران نادو صادر و "زینب شیخ حسن ارباب" از تاریخ ۱۴۰۳/۰۸/۱۵ لغایت ۱۴۰۶/۰۸/۱۴به مدت ۳ سال از فعالیت در تمامی حوزه‌های ورزشی محروم شد.

انتهای پیام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار