کد خبر:۱۱۹۸۷۱
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي عنوان كرد:
ارائه خدمات دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي به 85 درصد جمعيت استان تهران
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي ادغام بخش درماني دانشگاه علوم پزشكي ايران در اين دانشگاه را اقدامي موثر در ارائه خدمات بهداشتي و درماني دانست و گفت: در حال حاضر اين دانشگاه به 85 درصد جمعيت استان تهران خدمت رساني ميكند.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر محمد رزاقي امروز در مراسم افتتاح مركز اطلاع رساني داروها و سموم با تاكيد بر موضوع فرهنگ سازي در اين زمينه كه تجويز داروي بيشتر به معناي تخصص بيشتر پزشكان نيست، اظهار داشت: شايد پزشكي هيچ نسخه اي و هيچ دارويي براي بيمار تجويز نكند، اما بتواند بيماري را بهتر درمان كند تا اينكه با تجويز بي رويه دارو به دنبال مداواي بيمار باشد و اين فرهنگ بايد در بين مردم نهادينه شود.
وي افزود: در حال حاضر از نظر بسياري از بيماران، پزشكي كه نسخه اي ننويسد و يا تعداد اقلام دارو در نسخه تجويزي آن كم باشد، آن پزشك از نظر تخصص و دانش، پزشك خوبي نيست.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي ابراز اميدواري كرد كه با ارائه آموزش هاي لازم به دانشجويان پزشكي و داروسازي اين فرهنگ غلط از بين برود.
رزاقي تاكيد كرد: داروها به هر حال داراي سميت هستند و با توجه به حجم داروها و ورود داروهاي جديد به عرصه درماني فرصت ارائه تمام اطلاعات در خصوص تاثير اين داروها بر روي يكديگر وجود نداشته، لذا ضرورت وجود مركزي چون مركز اطلاع رساني داروها و سموم در كشور احساس مي شود.
وي با بيان اينكه مركز اطلاع رساني داروها و سموم مي تواند كمك خوبي براي پرستاران و پزشكان باشد اظهار داشت: اين مركز تاثيرات خنثي و يا تجمعي داروها روي يكديگر را ارائه مي كند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي ادغام دانشگاه علوم پزشكي ايران در دانشگاه هاي علوم پزشكي تهران و شهيد بهشتي را اقدامي موثر در بهينه شدن ارائه خدمات بهداشتي و درماني عنوان و گفت: دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي به 85 درصد جمعيت استان تهران خدمات رساني مي كند.
رزاقي در پايان ابراز اميدواري كرد كه با راه اندازي مركز اطلاع رساني ملي داروها و سموم، حجم داروهاي مصرفي كاهش پيدا كرده و مصرف داروها نيز در كشور بهينه شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.