سردار نقدی: دو سال پیش گفتم اگر یک کشور اروپایی مستندات بیاورد که سرعت و پیشرفت زنان آنها از ایران بیشتر بوده من به دین آن کشور در می‌آیم؛ ولی نتوانستند آماری ارائه کنند

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران در دهمین اجلاس مجمع عالی بسیج دانش آموزی: دشمنان در حوزه زنان ایران را متهم می‌کنند ولی آمار‌ها را ببینید. دو سال پیش در فتنه‌ای که درست کرده بودند در یک مصاحبه‌ای خطاب به اروپایی‌ها گفتم که آمار‌ها و مستندات خود را بیاورید اگر یک کشور اروپایی توانسته باشد سرعت و پیشرفتی که بانوان ایران در این ۴۰ سال انقلاب در عرصه‌های ورزشی، هنر، دانش و صنعت داشته‌اند؛ داشته باشد من به دین آن کشور در می‌آیم. آنها این مصاحبه را شنیدند و در رسانه‌های آنها پخش ولی نتوانستند هیچ آماری ارائه بدهند و بگویند یک کشور اروپایی استثناً توانسته از ایران سرعت بیشتری در رشد زنان در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی و علمی داشته باشد.
کد خبر:۱۱۹۹۰۷۴
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار