کد خبر:۱۱۹۹۵۶۵

جرارد: الاتحاد مقابل دروازه ما بی‌رحم بود

سرمربی الاتفاق می‌گوید که برای انتقاد از عملکرد شاگردانش به نشست خبری نرفته است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، استیون جرارد، سرمربی انگلیسی تیم فوتبال الاتفاق، به اختلاف بزرگ میان تیمش و الاتحاد اذعان کرد و از شکست سنگین 4-0 در دیدار هفته دوازدهم لیگ روشن عربستان ابراز ناامیدی کرد.

او در کنفرانس خبری پس از پایان بازی گفت: «از این نتیجه ناامید هستیم. الاتحاد در مقابل دروازه بی‌رحم بود و از فرصت‌ها و اشتباهات ما به‌خوبی بهره برد و نتیجه بزرگی به دست آورد.»

جرارد افزود: «در نیمه اول نمایش خوبی داشتیم، اما الاتحاد موفق شد گل بزند و سه گل بعدی کار را برای ما بسیار سخت کرد.»

وی از مقصر دانستن بازیکنان خودداری کرد و توضیح داد: «من اینجا نیستم تا هیچ بازیکنی را مورد انتقاد قرار دهم. در بسیاری از لحظات بازی رقابت می‌کردیم و پا به پای الاتحاد پیش می‌رفتیم، اما گل‌ها از عمق دفاع ما وارد شدند و بسیار ناامیدکننده بودند.»

جرارد همچنین با اشاره به فشار ناشی از بازی‌های فشرده گفت: «این سومین بازی ما در طول یک هفته بود و برخلاف الاتحاد که آماده‌تر و بهتر بود، ما دچار خستگی شدیم.»

جرارد درباره برکناری دین هولدن، دستیار انگلیسی اش اظهار داشت: «اینجا جای بحث درباره اخراج دستیار نیست. ما در بازی گذشته موفق به پیروزی شدیم و باید برای آماده‌سازی تیم در دیدارهای آینده تلاش کنیم.»

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار