کد خبر:۱۲۰۰۰۶
نشست خبري سخنگوي وزارت امور خارجه - 1
مهمانپرست تاكيد كرد: لزوم اصلاح رفتار اتحاديه اروپا درباره گروهک هاي تروريستي
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اتحادیه اروپا باید هر چه سریعتر به اصلاح رفتار خود درباره گروهک های تروریستی اقدام کند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، رامين مهمانپرست امروز در نشست خبری خود در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره حمایت های اتحادیه اروپا از منافقین در حوادث اردوگاه این گروهک در عراق گفت: درباره عملکرد منافقین انتظار ما از سازمان ها و مجامع بین المللی و کشورهای مدعی حقوق بشر این است که بدون رفتار دوگانه و سیاسی ، به محکومیت اعمال تروریستی اقدام کنند.
وی تاکید کرد: آنها همچنین باید از پناه دادن به تروریست ها دست بردارند و بدانند که راه نفوذ در قلوب مردم ایجاد فتنه و حمایت از اقدامات شیطنت آمیز گروهک های تروریستی نیست.
مهمانپرست گفت: اگر کشورهای اروپایی مداخلات خود را در کشورهای مستقل قطع کنند و رویکرد صحیح در پیش بگیرند بهتر خواهد بود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰