تشديد تحريم ها عليه رژيم قذافي
کد خبر:۱۲۰۲۱۹
در نشست اتحاديه اروپا صورت گرفت؛

تشديد تحريم ها عليه رژيم قذافي

در بیانیه ای که پس از پایان نشست اتحاديه اروپا منتشر شد، به تحریم ۲۶ شرکت و دو تن از مقامات دولت لیبی اشاره شده است.  
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» به نقل از يورو نيوز، وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نشست روز سه شنبه خود در لوکزامبورگ تصمیم گرفتند تحریم های بیشتری را علیه معمر قذافی و دولت لیبی به اجرا بگذارند.

در بیانیه ای که پس از پایان این نشست منتشر شد، به تحریم ۲۶ شرکت و دو تن از مقامات دولت لیبی اشاره شده است.

اتحادیه اروپا تا کنون ۴۶ شرکت را که بیشتر آنها مربوط به صنایع نفت و گاز لیبی هستند تحریم کرده و مجازات هایی برای ۳۸ نفر از مقامات ارشد و نزدیکان معمر قذافی در نظر گرفته است.
 
منع سفر به اروپا و مسدود ساختن دارائی های این افراد از جمله مجازات های اتحادیه اروپا علیه لیبی است.

وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بیانیه خود گفته اند كه تحریم ها برای محروم ساختن معمر قذافی از درآمد حاصل از فروش نفت و گاز ادامه خواهد یافت./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار