مردم سیستان و بلوچستان از استقلال و تمامیت ایران دفاع مي كنند
کد خبر:۱۲۰۲۶۲
رئيس جمهور در فرودگاه زاهدان:

مردم سیستان و بلوچستان از استقلال و تمامیت ایران دفاع مي كنند

رئیس جمهور گفت: مردم سیستان و بلوچستان در طول تاریخ و در گردش حوادث و فراز و نشیب ها، همواره با هوشمندی ایستاده اند تا از هویت و عظمت اسلامی - ایرانی خود و مرزهای فرهنگ، استقلال و تمامیت ایران دفاع کنند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر محمود احمدی نژاد پس از ورود به فرودگاه زاهدان در جمع خبرنگاران گفت: تاریخ این استان سرشار از رشادت، فداکاری و غیرت مردمان سختکوش، صبور، کم توقع و پرفایده برای میهن عزیزمان است.
 
رئیس جمهور اضافه کرد: سیستان و بلوچستان یار نیت‌های پاک، همت‌های بلند و اندیشه های والا و زلال است.
 
احمدی نژاد گفت: این منطقه مملو از همت های بلند و اندیشه های انسانی است و مردمی عاطفی و دوست داشتنی دارد که سرشار از منفعت و رحمت برای ایران زمین هستند.
 
وي یادآور شد: مردم سیستان و بلوچستان در طول تاریخ و در گردش حوادث و فراز و نشیب ها، همواره با هوشمندی ایستاده اند تا از هویت و عظمت اسلامی - ایرانی خود و مرزهای فرهنگ، استقلال و تمامیت ایران دفاع کنند.
 
رئيس جمهور افزود: این مردم در این راه هزینه های فراوانی متحمل شده اند.
 
احمدي نژاد اضافه کرد: سیستان و بلوچستان با وجود ظاهر و طبیعتی خشک که در برخی بخش ها دارد، از نعمات و برکات الهی و طبیعی و نیز از استعدادهای ارزشمند انسانی به وفور برخوردار است.
 
وي در ادامه درباره برنامه های سفر سوم دولت به سیستان و بلوچستان گفت: در این سفر معاونان رئیس جمهور و وزیران، به تک تک شهرستان ها سفر و از طرح های مختلفی که در دست اجراست دیدن می کنند.
 
رئیس جمهور افزود: همچنین جلسه شورای اداری شهرستان های مختلف با حضور آنان برگزار می شود که در آن نیازها و روند پیشرفت استان مورد بررسی قرار می گیرد و معاونان رئیس جمهور و وزرا برای رفع این نیازها و تسریع در روند پیشرفت استان پیشنهادهایی برای ارائه در جلسه استانی هیئت دولت آماده می کنند.
 
احمدی نژاد اضافه کرد: در مرکز استان هم با مردم دیدار و عرض ارادت خواهند کرد و کارگروه فرهنگی استان نیز با حضور بنده در زاهدان برگزار خواهد شد.
 
رئیس جمهور گفت: در سراسر استان هم وزرا با مردم و بخش های گوناگون اقتصادی و استانی، جلسات تخصصی خواهند داشت.
 
وي دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران، مدیران و منتخبان استان، سرداران و مسئولان طوایف و مناطق گوناگون را از دیگر برنامه های خود در این سفر برشمرد و گفت: در جلسه استانی دولت هم روند پیشرفت استان سیستان و بلوچستان در گذشته و حال مورد ارزیابی قرار می گیرد و برای رفع موانع احتمالی تصمیمات لازم اتخاذ می شود و برای اینکه پیشرفت استان سرعت بگیرد تصمیمات بزرگ‌تری گرفته خواهد شد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار