کد خبر:۱۲۰۳۸۳۲

فیلم لحظه شوت فرشید اسماعیلی به بطری و شکستن بینی هم تیمی‌اش +عصبانیت شجاعی

بازیکن نیمکت‌نشین مس با حرکت عجیب فرشید اسماعیلی راهی بیمارستان شد، این رفتار باعث عصبانیت و واکنش تند مسعود شجاعی سرمربی این تیم شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، فرشید اسماعیلی هافبک تیم مس رفسنجان در اعتراض به تعویض با سباستین اسپاهیو در دقیقه ۵۶ بازی با هوادار، بطری کنار زمین را شوت کرد که بطری با ضرب زیاد به سر عیسی مرادی بازیکن مس برخورد کرد و این بازیکن مصدوم و به بیمارستان منتقل شد.

نکته جالب تر از همه این است که فرشید اسماعیلی جزئی از ضعیف ترین بازیکن این دیدار بود و مانند بازیکنانی که در بازی هتریک کردند هنگام خروج رفتار کرد.

این طبیعی است که بازیکنی اگر بد باشد و مشکل تیم، سرمربی او را تعویض کند اما باید دید اسماعیلی درون خود چه دیده بود که اینگونه رفتار کرده بود و شاید خودش را برای چند ثانیه فرد تاثیرگذار زمین می‌دانست.

لحظه عصبانیت و رفتارهای عجیب فرشید اسماعیلی:

کد ویدیو

مسعود شجاعی سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان پس از بازی با توجه با این اتفاقات گفت: چه یک روز چه تا اخر فصل در این تیم باشم انضباط تیمی باید رعایت شود، همانقدر که به کارم ایمان دارم، اما فوتبال است و گاهی گره می‌خورد، اما از نظر انضباط تیمی و بحث بازیکن سالاری هیچ وقت جایی که من کار می‌کنم این را نخواهید دید و آن روز، روز مرگم است که شاهد بازیکن سالاری در تیم باشیم! هر بازیکنی با هر اسم و جایگاهی باشد برایم فرقی نمی‌کند. قبل از بازی هم گفتم اگر ۴ مدافع تیم بی نظمی می‌کرد، ۴ مهاجم در خط دفاعی می‌گذاشتم.

انتهای پیام/

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار