کد خبر:۱۲۰۵۱۷۴

زارع: زورمان به تراکتور نرسید/ مقابل تیم‌های بالای جدول اصلاً خوب کار نکردیم

سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گفت: واقعیتش این است که زورمان به تیم حریف نرسید، اما امیدوارم جبران کنیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مازیار زارع در نشست خبری پس از بازی با تراکتور اظهار داشت: اینکه سه دیدار داخل خانه را واگذار می‌کنید صحبت کردن سخت است و شرمنده مردم هستم و می‌دانم که تحمل می‌کنم بعضی اوقات نتیجه نمی‌گیریم.

وی با اشاره به اینکه تراکتور تیم خوبی است افزود: واقعیتش این است که زورمان به تیم حریف نرسید و واقعیت را به شما می‌گویم.

سرمربی ملوان بندرانزلی گفت: تیم من هم محروم و هم مصدوم داشتیم، اما توجیه نمی‌کنم و متأسفانه زورمان به تراکتور نرسید. مسئول این شکست من هستم و اگر انتقادی باید شود باید به بنده شود و نه به بازیکنان. باید تمرین کنیم و خودمان را تقویت کنیم که وقتی با تیم‌های بالای جدول بازی داریم بازی قابل قبولی ارائه دهیم.

وی با اشاره به باخت تیمش گفت: دو باخت بد پشت سر هم داشتیم که امیدوارم جبران کنیم و مطمئناً اینطور خواهد شد.

زارع با بیان اینکه اصلاً خوب کار نکردیم گفت: چیزی که مشخص است باید از این اتفاقات بیرون بیاییم و در مقابل تیم‌های بالای جدول اصلاً خوب کار نکردیم، مبارزه ادامه دارد و این روند مطمئناً بهتر خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار