کد خبر:۱۲۰۵۴۸۲

بازگشت فابینیو به تمرینات الاتحاد؛ آماده‌سازی در اردوی دبی

فابینیو، هافبک برزیلی باشگاه الاتحاد، پس از وقفه‌ای کوتاه و کسب مجوز از کادر فنی و اداری، به تمرینات تیم در اردوی دبی بازگشت تا آماده‌سازی خود را برای ادامه فصل آغاز کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در روز‌های وقفه رقابت‌های باشگاهی به دلیل حضور تیم ملی عربستان در بیست و ششمین دوره جام خلیج فارس، باشگاه الاتحاد تمرینات آماده‌سازی خود را در اردوی دبی دنبال می‌کند. طبق اخبار منتشرشده، فابینیو، هافبک برزیلی این تیم، روز دوشنبه پس از کسب مجوز از کادر فنی و اداری به دلیل شرایط خاص در کشورش، به جمع هم‌تیمی‌هایش اضافه شد.

فابینیو پس از مدتی دوری، در بخش ابتدایی تمرینات با بازیکنان دیگر شرکت کرد و سپس به‌طور انفرادی تمرینات بدنی اختصاصی خود را پشت سر گذاشت تا به آمادگی کامل برسد.

از سوی دیگر، لوران بلان، سرمربی الاتحاد، تمرینات بدنی فشرده‌ای را برای دو جوان این تیم، محمد الهلالی و بشار ولید، در نظر گرفت؛ این دو بازیکن به‌تازگی به اردوی دبی اضافه شده‌اند و زیر نظر کادر فنی در حال افزایش آمادگی خود هستند.

باشگاه الاتحاد با برنامه‌ریزی دقیق در اردوی دبی، سعی دارد تیم را در بهترین شرایط ممکن برای ادامه فصل نگه دارد و بازیکنان کلیدی مانند فابینیو نقش مهمی در این مسیر خواهند داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار