کد خبر:۱۲۰۶۱۷۲

روزهای تلخ گواردیولا؛ تصمیمی که منچستر سیتی را زمین زد!

پپ گواردیولا، سرمربی نامدار منچستر سیتی، در بدترین روزهای دوران مربیگری خود به سر می‌برد. نتایج ناامیدکننده این فصل نه تنها انتقادها را به اوج رسانده، بلکه شایعات اخراج او را نیز به میان آورده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نتایج کابوس‌وار منچستر سیتی در فصل جاری، انتقاد‌ها از گواردیولا را شعله‌ور کرده و حتی گمانه‌زنی‌ها درباره جدایی این مربی از سیتیزن‌ها به گوش می‌رسد. این در حالی است که او به‌تازگی قراردادش را با باشگاه تمدید کرده بود.

تیری آنری، اسطوره آرسنال و کارشناس برجسته فوتبال، از اشتباه بزرگ گواردیولا در این فصل سخن گفت. به گزارش اسکای اسپورت، آنری معتقد است یکی از عوامل اصلی افت سیتی، جدایی ریاض محرز بوده است.

آنری در این خصوص گفت: «یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات گواردیولا اجازه دادن به جدایی ریاض محرز بود، بدون اینکه جایگزینی مناسب برای او پیدا کند. محرز بازیکنی تاثیرگذار بود که در لحظات حساس، بازی‌ها را برای سیتی در می‌آورد.»

او ادامه داد: «ریاض محرز با توانایی‌هایش می‌توانست تفاوت بزرگی ایجاد کند. حضور او انکارناپذیر بود، اما گواردیولا تصمیم گرفت به او اجازه جدایی بدهد.»

ریاض محرز پس از ترک منچستر سیتی به لیگ عربستان پیوست و به الاهلی رفت. با وجود عملکرد خوب در این تیم، او تاکنون موفق به کسب جامی نشده است.

پایان پیام.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار