وزارت امور خارجه از اعمال حتي يك ديپلماسي در مورد حوادث بحرين بازمانده است
کد خبر:۱۲۰۷۳۶
دانشجویان دانشگاه امام خمینی(ره) خطاب به صالحي:

وزارت امور خارجه از اعمال حتي يك ديپلماسي در مورد حوادث بحرين بازمانده است

جمعي از دانشجویان دانشگاه امام خمینی طي نامه اي به وزیر امور خارجه اعلام كردند: چگونه است که عربستان با دنائت تمام اقدام به لشکركشی به بحرین كرده و وهابیت نجس اقدام به کشتار مردان، زنان و کودکان بی گناه كرده است اما وزارت امور خارجه ما حتی از یک دیپلماسی فعال و موثر در این زمینه بازمانده است؟!

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، جمعی از دانشجویان دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین در نامه سرگشاده ای به علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه، خواهان تجدیدنظر فوری در رویه وزارت خارجه در قبال قیام ملت های مظلوم منطقه شدند.

 

متن نامه به این شرح است:

 

خیزش اسلامی مردم مسلمان و مستضعف منطقه در برابر حکام جائر و سرسپرده و حامیان مستکبرشان که صفحه ای جدیدی از بیداری اسلامی را با الهام از پیام انقلاب اسلامی ایران مبنی بر رهایی از تحقیر تاریخی امت مسلمان و لزوم بازیابی هویت اسلامی خود رقم زد، معادلات منطقه و جهان را دگرگون کرده و استکبار جهانی را بر آن داشته تا به هر طریقی اعم از تشدید اختلافات قومی و مذهبی و یا خشونت سنگین و در لوای انحصار سنگین رسانه ای، این خیزش ها را در نطفه خفه كند.

 

آری همه ما امروز شاهدیم که جبهه کفر و نفاق دست در دست هم داده اند تا صدای اسلام خواهی و هویت طلبی ملت هایی که کرامتشان را در این سال ها به تاراج رفته می بینند در حلقومشان خفه كنند و وقاحت را بدانجا رسانده اند که در مقابل چشمان سازمان های بین المللی حقوق بشر خواه!، دولت سعودی آشکارا در یمن دخالت می كند و در بحرین فجیع ترین جنایت ها را دامن می زند که قلم از بیان آن شرم دارد.

 

اما در این میان وظیفه دولت جمهوری اسلامی چیست؟ دولتی که بنیانگذار آن بارها می فرمود: قدرت ها و ابرقدرت ها و نوکران آنان مطمئن باشند که اگر خمینى یکه و تنها هم بماند به راه خود که راه مبارزه با کفر و ظلم و شرک و بت‏پرستى است، ادامه مى‏دهد و به یارى خدا در کنار بسیجیان جهان اسلام، این پابرهنه‏هاى مغضوب دیکتاتورها، خواب راحت‏ را از دیدگان جهانخواران و سرسپردگانى که به ستم و ظلم خویشتن اصرار مى‏كنند، سلب خواهد کرد. (پیام به مسلمانان ایران و جهان و زائران بیت اللَّه الحرام – ۶ مرداد ۱۳۶۶- صحیفه امام، ج‏۲۰، ص: ۳۱۱)

 

و مقام معظم رهبری نيز مکرر تاکید فرموده اند: در قضایاى منطقه، موضع نظام جمهورى اسلامى روشن است. موضع ما، دفاع از ملت ها و حقوق ملت هاست. ما با ملت هاى مسلمان و ملت هاى مظلوم در هر نقطه‌ عالم موافقیم؛ با زورگویان و مستکبران و دیکتاتورها و خبیث ها و سلطه‌گران و غارتگران در هر نقطه دنیا مخالفیم؛ این موضع ملت ایران و موضع نظام اسلامى است؛ این موضع آشکار و عیان نظام جمهورى اسلامى است. سیاست ها این است، دل ها این است، منطق ها و بیان ها هم این است.

 

حال با این تحلیل ها، مدت هاست که نظاره گریم که دستگاه سیاست خارجی در این میان چه خواهد کرد؟ اما مع الاسف تحرکی که شایسته این نظام مقدس و دولت اصولگرا باشد، ندیده ایم، چگونه می شود که عربستان با دنائت تمام اقدام به لشکركشی به بحرین كرده است و وهابیت نجس اقدام به کشتار مردان، زنان و کودکان بی گناهی که به دنبال احقاق حقوق اولیه خودند نموده، اما وزارت امور خارجه ما حتی از یک دیپلماسی فعال و موثر در این زمینه بازمانده است؟!

 

اگر دولت محترم و وزارت امور خارجه در این مورد رویه خود را براساس گفتمان حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری تنظیم می کرد، امروز می بایست با یارگیری دیپلماتیک، ضمن حضوری فعال در عرصه مجامع بین المللی و استفاده از ظرفیت آنها، حمایت همه جانبه خود را ازملت هایی که زیر یوغ دیکتاتورهای وابسته به استکبار له می شوند اعلام مي كرد و با اجرای نقشی فعالتر به پیگیری حقوق و مطالبه این ملت های مظلوم مي پرداخت.

 

آقای وزیر!

آیا وقت آن نرسیده است که تمامی تلاش خود را برای تشکیل نشست اضطراری سران کشورهای کنفرانس اسلامی جهت فشار بر دیکتاتورهای منطقه و برای پذیرش خواسته ملت ها و پایان دادن به کشتار مردم یمن، بحرین و لیبی به کار گیرید؟

 

آیا وقت آن نرسیده است که در رابطه با رژیم خبیث آل سعود که با مداخله در یمن و اعزام نیرو در بحرین قصد حفظ نظام های فاسد آن را دارد و برای تحقق خواسته های خود از کشتار مسلمانان دریغ نمی کند و برای تثبیت رژیم آل خلیفه حتی به قرآن سوزی و تخریب مساجد و حسینیه ها روی آورده، تجدیدنظر کنید؟

 

آیا وقت آن نرسیده است که با تحریم عمره مفرده و برخورد با سفیر عربستان ضمن فراهم آوردن موجبات تسلای دل خانواده های داغدیده بحرینی، رژیم منفور سعودی را تحت فشار قرار دهید؟

 

در پایان از جناب عالی خواهان تجدیدنظر فوری در رویه وزارت خارجه در قبال قیام ملت های مظلوم منطقه هستیم و اعلام می کنیم دانشجویان به عنوان چشم بیدار و ناظر ملت ایران، اقدامات دولت و دستگاه سیاست خارجی را زیر نظر خواهد داشت و چنان چه در راستای انجام مطالبات مطرح شده اقدام جدی صورت نگیرد، جنبش دانشجویی در این مورد سکوت نخواهد کرد و اقدامات لازم دیگری را انجام خواهد داد./انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار