پيشنهاد ايران براي برگزاري نشست اضطراري سران کشورهای اسلامی
کد خبر:۱۲۰۷۷۹
صالحي در پاسخ به «خبرگزاري دانشجو» خبر داد:

پيشنهاد ايران براي برگزاري نشست اضطراري سران کشورهای اسلامی

وزیر امور خارجه كشورمان گفت: ایران طی نامه‌ای خواستار برگزاری نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی جهت بررسی تحولات منطقه و فشار بر دیکتاتورهای منطقه شده است.
علی اکبر صالحی شب گذشته در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در اروميه، با بیان اینکه ایران پیشقدم برای تشکیل کنفرانس سران كشورهاي اسلامي است، تصريح كرد: طی نامه ای از دبیر سازمان کنفرانس اسلامی، تشکیل جلسه اضطراری برای بررسی اوضاع منطقه را خواستار شدیم.
 
وي همچنين اظهار داشت: برگزاری نشست اضطراری کنفرانس سران کشورهای اسلامی نیازمند ارائه تقاضایی به سازمان کنفرانس اسلامی از سوی تعداد مشخصی از سران کشورهای اسلامی است.
 
صالحي با بیان اینکه این تقاضا باید در چارچوب این سازمان بررسی شود، افزود: برای اینکه این تقاضا مورد قبول واقع شود باید تعداد روشن و مشخصی از کشورها برای تشکیل آن تقاضا کنند.
 
وزیر امور خارجه كشورمان با بیان اینکه برای برگزاری این اجلاس باید کشورهای دیگر نیز به میدان بیایند، خاطرنشان كرد: تنها در این صورت است که یک كنفرانس اسلامی برای تصمیم گیری در مورد تحولات منطقه تشکیل مي شود./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار