پاپ فرانسیس با گشودن 'در مقدس' سال یوبیل را آغاز کرد

کد خبر:۱۲۰۸۴۵۳
کد ویدیو

🔸پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان در شب کریسمس، با باز کردن «در مقدس» در کلیسای سنت پیتر واتیکان که نمادی از امید و رستگاری است، «سال یوبیل» را به‌طور رسمی آغاز کرد.

🔸در مقدس، که نماد دروازه‌ای به سوی نجات است، تنها در سال‌های یوبیل باز می‌شود. عبور زائران از این درها به عنوان راهی برای بخشودگی گناهان تلقی می‌شود. علاوه بر واتیکان، در نقاط دیگر جهان نیز درهای مقدس مشخص خواهند شد. پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳۲ میلیون زائر در طول یوبیل که تا ۱۷ دی‌ماه ادامه دارد، به رم سفر کنند.

🔸سال یوبیل سنتی مذهبی در کلیسای کاتولیک است که هر ۲۵ سال یکبار، به‌عنوان زمانی ویژه برای دعا، بخشش گناهان، توبه، و احیای روحانی برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار