آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۹۲۷۳

روانخواه: قول می‌دهم شرایط تیم در آینده با امروز متفاوت خواهد بود

سرمربی هوادار گفت: تیمی مثل هوادار به فوتبال خدمت کرده است؛ قول می‌دهم شرایط در آینده بسیار با امروز متفاوت باشد و از حالا سقوط کرده نیستیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، امید روانخواه، سرمربی تیم فوتبال هوادار، در نشست خبری پس از دیدار با سپاهان اظهار داشت: با توجه به این که فرصت کمی داشتیم و با حریف باشخصیتی نیز بازی داشتیم، نتیجه‌ای که رقم خورد جای صحبت زیادی باقی نمی‌گذارد.

وی افزود: برای مجموعه تیم ناراحت هستم، چون باخت بدی بود، در نیمه اول بازی مثبت و خوبی داشتیم، ۲ موقعیت دادیم و دو گل به ثمر رسید. بعد از گل سوم شرایط تغییر کرد و تعویض‌ها جواب نداد.

روانخواه تصریح کرد: تیمی مثل هوادار به فوتبال خدمت کرده است و جایی است که بازیکنان جوان به راحتی می‌توانند در آن تجربه کسب کنند؛ قول می‌دهم شرایط در آینده بسیار با امروز متفاوت خواهد بود.

سرمربی هوادار با بیان این که مطمئن باشید که از حالا خودمان را سقوط کرده نمی‌دانیم تاکید کرد: سپاهان با تعویض‌هایی که انجام می‌داد، بازیکنان اسمی‌تری به بازی می‌آورد، قیمت یکی دو بازیکن سپاهان شاید برابر با کل بودجه ما باشد، اما حتی چنین تیمی نیز در نیم‌فصل نیاز به تقویت دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر شرایط برای جذب بازیکن داشته باشیم این کار را انجام خواهیم داد، اما مهم این است که همین تیم تغییر کند و ذهنیت تیم مثبت شود و فضا برای این کار وجود دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار