کد خبر:۱۲۱۰۱۴
در پي انتشار خبر بيماري كامران دانشجو؛

وزارت علوم: وزير در سلامت كامل است

در پی انتشار خبری مبنی بر اینکه «وزیر علوم در جلسه هیئت دولت دچار عارضه قلبی شد» وزارت علوم در اطلاعيه از سلامت كامل كامران دانشجو خبرداد.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، در پی انتشار خبری مبنی بر اینکه «وزیر علوم در جلسه هیئت دولت دچار عارضه قلبی شد.» ، روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی اطلاعیه ای اعلام کرد: ضمن تشکر از ابراز محبت اقشار مختلف مردم به ویژه دانشگاهیان عزیز به استحضار می رساند: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هم اکنون در سلامت کامل به سر می برد و عارضه پیش آمده در جلسه هیئت دولت ناشی از درد و گرفتگی در ناحیه کتف و گردن وی با توجه به سابقه آرتروز گردن ایشان بوده، که به صورت سر پایی معالجه شد.
 
این گزارش می افزاید: مجموعه معاینات انجام شده توسط پزشکان و پرسنل مرکز قلب تهران از جمله تست ورزش، اکو و نوار قلب نشانگر سلامت کامل وی از نظر قلبی بوده و بلافاصله پس از اطمینان کامل از سلامتی ایشان از بیمارستان مرخص شد./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار