معاونت بين‌الملل حوزه راهي براي نشر اسلام ناب به مردم دنيا است
کد خبر:۱۲۱۰۳۶
حجت الاسلام زماني:

معاونت بين‌الملل حوزه راهي براي نشر اسلام ناب به مردم دنيا است

معاون بين‌الملل حوزه  گفت: اين معاونت راهي براي نشر اسلام ناب به مردم دنيا است وهدف اصلي اين معاونت حوزه، نشر اسلام ناب محمدي به اقصي نقاط دنياست.
به گزارش گروه معارف «خبرگزاري دانشجو»، حجت الاسلام زماني در نشستي با رئيس تبليغلت اسلامي، با تشريح فعاليت‌هاي اين معاونت خاطرنشان كرد: طراحي دوره آموزشي کوتاه‌مدت يکي از برنامه‌هاي معاونت بين‌الملل حوزه است که در چهار بخش آشنايي حوزويان با فرهنگ ملت‌ها، آشنايي با نيازهاي ديني و فرهنگي هر يک از کشورها به تفکيک، آشنايي با روش‌هاي تبليغي ويژه خارج از کشور و زبان‌آموزي مي‌باشد.
 
وي ادامه داد: براي 40 استاد درس خارج اين دوره برگزار خواهد شد تا نيروي انساني مستعد و توانمند براي عرصه بين‌الملل تربيت شود.
 
زماني افزود: انجام سفرهاي علمي فضلاي حوزه به دو کشور لبنان و سوريه و برگزاري همايش‌ها و نشست‌هاي ترويجي با رويکرد بين‌المللي، از ديگر فعاليت‌هاي معاونت بين‌الملل حوزه براي پرورش فضلاي توانمند در عرصه بين‌الملل است.
 
وي همچنين به فعاليت‌هاي اين معاونت در خارج از کشور اشاره کرد و اذعان داشت: در عرصه خارج از کشور، فعاليت‌هايي نظير ظرفيت‌شناسي، نيازسنجي، ظرفيت‌سازي و ايجاد ارتباط با کشورها را در دستور کار داريم که در حال انجام است.
 
معاون بين‌الملل حوزه‌هاي علميه با اشاره به استفاده اين معاونت از امکانات فکري و اطلاعات بعضي از نهادها، عنوان کرد: اين معاونت از امکانات فکري و اطلاعات نهادهايي نظير مجمع تقريب، مجمع جهاني اهل‌بيت(ع)، سازمان فرهنگ و ... براي ارتقاي سطح کمي و کيفي فعاليت‌هاي خود استفاده مي‌کند.
 
بر اساس گزارش مركز خبر حوزه، زماني درپايان خاطرنشان كرد: تهيه بانک اطلاعات کشورها و حوزويان فعال در عرصه بين‌الملل از ديگر فعاليت‌هاي معاونت بين‌الملل حوزه به شمار مي‌رود./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار