رژیم جدید سوریه ابزاری برای اهداف غرب و رژیم اسرائیل است

کد خبر:۱۲۱۰۶۹۳
کد ویدیو

کریگ جان موری، نویسنده و فعال حقوق بشر اسکاتلندی و سفیر بریتانیا در ازبکستان، در اظهاراتی تند، رژیم جدید در سوریه را به عنوان ابزاری در خدمت اهداف قدرت‌های خارجی توصیف کرد.

🔸وی گفت:
ما شاهد شکل‌گیری رژیمی هستیم که تروریست است و به‌طور طنزآمیزی در غرب به عنوان یک رژیم دموکراتیک و اصلاح‌طلب معرفی می‌شود، در حالی که هیچ شباهتی به این ویژگی‌ها ندارد.

🔸به گفته موری، این رژیم توسط ترکیه، ایالات متحده، اسرائیل و کشورهای خلیج فارس تأمین مالی و سازمان‌دهی شده است؛ کشورهایی که در عین حال، هیچ اقدامی برای کمک به فلسطینیان انجام نداده‌اند.

🔸وی تأکید کرد:
این ائتلاف همان گروهی است که مسئول نسل‌کشی فلسطینیان است. آنچه امروز می‌بینیم، ارتباطی با دموکراسی یا حقوق بشر ندارد. این اتفاقات بخشی از پروژه اسرائیل بزرگ و استمرار نسل‌کشی فلسطینیان است.

🔸موری با اشاره به تناقضات موجود در سیاست‌های غرب ومتحدانش،تأکید کردکه روایت‌های مطرح‌شده درباره دموکراسی‌سازی در سوریه چیزی جزپوششی برای اهداف ژئوپلیتیکی و سرکوب حقوق فلسطینیان نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار