آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۱۸۳۶

رشفورد: نه به عربستان، بله به پنج لیگ معتبر!

مارکوس رشفورد، مهاجم منچستریونایتد، پیشنهادات مالی از تیم‌های عربستانی را رد کرده و تصمیم گرفته تا با توجه به جام جهانی ۲۰۲۶، تنها به انتقال به تیم‌هایی در پنج لیگ معتبر فکر کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مارکوس رشفورد، مهاجم منچستریونایتد، پیشنهادات مالی از تیم‌های عربستانی را رد کرده و تصمیم گرفته تا با توجه به جام جهانی ۲۰۲۶، تنها به انتقال به تیم‌هایی در پنج لیگ معتبر فکر کند. با وجود تمایل این بازیکن به چالشی جدید، یونایتد آماده است تا او را در پنجره نقل و انتقالات زمستانی بفروشد.

رشفورد در جستجوی چالشی جدید

رشفورد که در هفته‌های اخیر تمایل خود را برای تغییر تیم در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود، حالا ترجیح می‌دهد به جای پیوستن به تیم‌های عربستانی یا ترکیه، در یکی از پنج لیگ معتبر فوتبال بازی کند. این تصمیم در حالی گرفته شده که او پیشنهاداتی به ارزش ۴۰ میلیون یورو از تیم‌های عربستانی دریافت کرده است.

موانع انتقال و وضعیت در یونایتد

با وجود علاقه رشفورد به انتقال، حقوق هفتگی ۳۲۵ هزار پوندی او می‌تواند مانعی برای انتقال جدید باشد. همچنین سرمربی یونایتد، روبن آموریم، اخیرا او را از لیست چهار بازی متوالی کنار گذاشته و تنها در بازی خانگی مقابل نیوکسل او را به تیم بازگرداند، هرچند رشفورد تمام ۹۰ دقیقه را روی نیمکت بود.

هدف رشفورد: بازگشت به تیم ملی انگلیس

رشفورد ۲۷ ساله مصمم است که تحت نظر توماس توخل، سرمربی جدید، به تیم ملی انگلیس بازگردد. آخرین بازی او برای تیم ملی انگلیس در مارس سال گذشته در دیدار دوستانه مقابل برزیل بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار