آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۱۹۴۲

بازگشت معجزه‌آسای رئال مادرید با شاهکار بلینگام و مودریچ/ آنچلوتی: دو نیمه، دو چهره؛ نیمه اول ناامیدکننده، نیمه دوم شگفت‌انگیز

کارلو آنچلوتی پس از پیروزی دراماتیک رئال مادرید مقابل والنسیا، از نمایش دوگانه تیمش در دو نیمه صحبت کرد و عملکرد بلینگام را ستود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رئال مادرید در جدالی نفس‌گیر مقابل والنسیا، با وجود 10 نفره شدن و عقب‌افتادن از حریف، در دقایق پایانی به لطف درخشش لوکا مودریچ و جود بلینگام، بازگشتی تاریخی داشت و با نتیجه 2-1 پیروز میدان شد. این پیروزی، نمایشی از اراده و روح تیمی کهکشانی‌ها بود.رئال مادرید در جدالی نفس‌گیر مقابل والنسیا، با وجود 10 نفره شدن و عقب‌افتادن از حریف، در دقایق پایانی به لطف درخشش لوکا مودریچ و جود بلینگام، بازگشتی تاریخی داشت و با نتیجه 2-1 پیروز میدان شد. این پیروزی، نمایشی از اراده و روح تیمی کهکشانی‌ها بود.

بازگشت معجزه‌آسای رئال مادرید با شاهکار بلینگام و مودریچ/ آنچلوتی: دو نیمه، دو چهره؛ نیمه اول ناامیدکننده، نیمه دوم شگفت‌انگیز

بازگشت رویایی رئال مادرید در مستایا؛ مودریچ و بلینگام ناجیان کهکشانی‌ها

رئال مادرید در دیداری نفس‌گیر مقابل والنسیا، در حالی که تا دقایق پایانی با یک گل عقب بود و با اخراج وینیسیوس 10 نفره شده بود، بازگشتی بزرگ داشت. لوکا مودریچ و جود بلینگام با گل‌های حیاتی، ورق را برگرداندند و سه امتیاز ارزشمند را برای تیمشان به ارمغان آوردند.

آنچلوتی: دو نیمه با دو چهره متفاوت

سرمربی رئال مادرید پس از بازی گفت: «توضیح اینکه چرا در نیمه اول این‌قدر بد بودیم و در نیمه دوم این‌قدر خوب، سخت است. نیمه اول ناامیدکننده بود، اما در نیمه دوم حتی با یک بازیکن کمتر هم عملکردی شگفت‌انگیز داشتیم.»

اخراج وینیسیوس: تصمیمی سختگیرانه

آنچلوتی درباره اخراج وینیسیوس اظهار داشت: «به نظرم کارت قرمز سختگیرانه بود. حرکت او یک لمس و سپس یک هل دادن بود که می‌توانست با کارت زرد ختم شود. امیدوارم این تصمیم در اعتراض ما بررسی شود.»

بازگشت معجزه‌آسای رئال مادرید با شاهکار بلینگام و مودریچ/ آنچلوتی: دو نیمه، دو چهره؛ نیمه اول ناامیدکننده، نیمه دوم شگفت‌انگیز

بلینگام؛ از ناکامی تا درخشش

جود بلینگام که در این بازی یک پنالتی از دست داد، اما با یک پاس گل و یک گل، ستاره میدان بود. آنچلوتی درباره او گفت: «پس از از دست دادن پنالتی ایمانش را از دست نداد. بازی فوق‌العاده‌ای از او دیدیم، چیزی که فقط بازیکنی با کیفیت او می‌تواند انجام دهد.»

پنالتی‌های از دست رفته؛ دغدغه تازه آنچلوتی

سرمربی کهکشانی‌ها درباره سه پنالتی از دست رفته در چهار بازی اخیر گفت: «ناراحتم و باید شخصاً مسئولیت انتخاب پنالتی‌زن را بر عهده بگیرم.»

این پیروزی نه‌تنها روحیه تیمی رئال را تقویت کرد، بلکه نشان داد که حتی در شرایط سخت نیز این تیم توانایی‌های بالایی برای بازگشت دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار