کشور‌های جنوب صحرای آفریقا وضعیت بهتری از آمریکا دارند

کد خبر:۱۲۱۲۳۹۲
کد ویدیو

🔸گری برکا، زیست‌شناس انسانی و متخصص در حوزه ضد پیری و طول عمر، در سخنانی به چالش‌های جدی سیستم سلامت در آمریکا اشاره کرد. او که سابقه‌ای طولانی در صنعت بیمه عمر دارد، اکنون تمام تلاش خود را صرف بهبود زندگی مردم از طریق افزایش سلامت و طول عمر کرده است.

🔸برکا با انتقاد از سیاست زدگی وضعیت بهداشت عمومی در آمریکا گفت: "جنبش 'ماها' (بازگرداندن سلامت به آمریکا)، که چهره‌هایی چون تاکر کارلسون، دونالد ترامپ و دکتر بن کارسون نیز بخشی از آن هستند، برای بهبود وضعیت سلامت در آمریکا آغاز شده است. اما متأسفانه این جنبش رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته است، در حالی که نباید سیاسی باشد.

🔸آمریکا در رتبه ۶۶ دنیا از نظر امید به زندگی قرار گرفته است، پایین‌تر از برخی کشورهای جنوب صحرای آفریقا. کشور با بالاترین نرخ سرطان کودکان و مشکلاتی چون مرگ‌ومیر نوزادان، مرگ‌ومیر مادران، چاقی مفرط و دیابت نوع ۲ مواجه است. آمریکا سالانه ۵.۴ تریلیون دلار برای بهداشت عمومی هزینه می‌کند، اما نتایج آن با انتظارات فاصله زیادی دارد.

🔸ما به جای پرداختن به ریشه مشکلات، از مواد شیمیایی و ترکیبات مصنوعی در داروها برای جبران کمبودهای تغذیه‌ای استفاده می‌کنیم. این روش نه تنها مؤثر نیست، بلکه به افزایش بیماری‌های مزمن متعدد منجر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار