کد خبر:۱۲۱۲۷۷
در آستانه سفر رئیس جمهور به كردستان صورت گرفت؛
انفجار چند بمب صوتی در غرب کشور
دقایقی پیش در بلوار امام علي (ع) ايلام انفجاری رخ داد كه این دومین بمبی است که در چند روز اخیر و در آستانه سفر رئیس جمهور، در غرب کشور منفجر شده است.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، دقایقی پیش در بلوار امام علي (ع) ايلام انفجاری رخ داد و در پي آن جمعي از ساكنان اين منطقه از منازل خود خارج و به سمت محل انفجار رفتند.
گفته مي شود اين صداي مهيب مربوط به انفجار يك نارنجك صوتي بوده است كه به گفته يكي از شاهدان، توسط سرنشينان يك سواري پرايد سفيد رنگ به داخل حياط منزلي مسكوني در اين منطقه پرتاب شد.
بر اثر اين انفجار شيشه هاي خودرو پارك شده در حياط اين منزل و شيشه اتاق ها شكسته شد.
پس از وقوع اين حادثه ماموران نيروي انتظامي در محل حاضر شدند و اكنون در حال بررسي ابعاد و علل اين حادثه هستند.
به گفته اهالي منطقه بلوار امام علي (ع) و شاهدان عيني اين حادثه تلفات جاني نداشته است.
گفتنی است، دو روز پیش نیز بمبی صوتی در میدان انقلاب سنندج منفجر شد.
این بمب گذاری ها به احتمال زیاد توسط گروهک های فعال غرب کشور و با هدف ناامن کردن استان کردستان در آستانه سفر هیئت دولت طراحی و اجرا می شود.
به گفته میلاد علی حسینی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان، با وجود این اقدامات معاندانه، مردم استان مشغول آماده سازی استان برای استقبال از رئیس جمهور می باشند و فعالیت های دشمن تأثیری بر آنان نداشته است./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰