سردار نائینی: دشمن می‌داند آسمان سرزمین‌های اشغالی برای ما باز و بی‌دفاع‌است/ ما می‌توانیم با حجم چند برابر و با دقت سرعت و تخریب بیشتر اقدام کنیم

سخنگوی سپاه پاسداران در نشست خبری در مورد رزمایش اقتدار پیامبر اعظم (ص): دشمن تلاش کرده با جنگ ادراکی تحولات جاری را به عنوان تضعیف جمهوری اسلامی ایران توصیف کند. جمهوری اسلامی ایران برای برای نبرد‌های بزرگ پیچیده و سنگین در هر مقیاسی از مدت‌ها قبل آمادگی کامل داشته است. مقابله با تهدیدات و فتنه‌انگیزی‌ها، مقابله با جنگ اطلاعاتی سیاسی اقتصادی، مقابله با جنگ فرهنگی، امنیتی، جنگ تحمیلی ۸ ساله انواع فتنه‌های خطرناک درس‌هایی است که تاکنون به دشمن داده شده است. عملیات‌های وعده صادق بخشی از این قدرت پایان ناپذیر بود. قدرت و نرخ تولید سلاح‌ها و موشک‌ها در کمیت و مهارت و طراحی روز به روز افزایش و قابلیت‌های جدیدی یافته است.
کد خبر:۱۲۱۳۱۴۹
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار