کد خبر:۱۲۱۴۲۴
در بازديد نمايندگان ISI از پايگاه استنادي جهان اسلام صورت گرفت؛
ISC نماينده ISI در خاورميانه شد
مدیر آموزش شرکت تامسون رویترز (ISI) و هیئت همراه عصر ديروز، دوشنبه 29 فروردين از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام بازديد كرده و توافقات لازم را براي مرجعيت ISC به عنوان نماينده ISI در خاورميانه انجام دادند.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، در این بازدید که با حضور دکتر گیوم ریوال مدیر آموزش و دکتر وندلند مدیر خاورمیانه شرکت تامسون رویترز (ISI) صورت گرفت ابتدا در نشستی با رئیس و معاونان پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، راهکارهای گسترش همکاری های ISC و مرکز منطقه ای با نظام استنادی ISI مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
براساس اين گزارش، در این جلسه دکتر ریوال و دکتر وندلند ضمن تاکید بر اهمیت جایگاه علمی ایران در منطقه، پیشنهاد مرجعیت ISC به عنوان نماینده ISI در میان کشورهای منطقه و جهان اسلام در رابطه با دو زیر سیستم ResearchIDو InCite را مطرح كردند که پس از بررسی این پیشنهاد ، توافقاتی نيز در این خصوص صورت گرفت.
بنابراين گزارش، همچنين کارگاهی تخصصی با موضوعات آشنایی با ابزارهای جدید ارزیابی، مقایسه و مدیریت فعالیت های پژوهشی و امکانات محیط عملیاتی جدید Web of Knowledge(ویرایش پنجم) با حضور بیش از 70 نفر از معاونان ، روسای دانشکده ها و اعضای هیات علمی دانشگاه های شیراز ، علوم پزشکی پیام نور، آزاد اسلامی و صنعتی شیراز برگزار شد .
بنابراين گزارش، در این کارگاه آموزشی ابتدا پروفسور مهراد رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم وفناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، روند شکل گیری و دستاوردهای علمی و بین المللی مرکز و پایگاه در زمینه ارائه خدمات اطلاع رسانی را تشریح و در ادامه دکتر ریوال ضمن معرفی ویرایش پنجم WOK ، امکانات دو زیر سیستم ResearchID و InCite را بررسي كرده و به عنوان دستاوردهای ارزشمند اخیر ISI برشمرد.
اين گزارش حاكي است، علی گزنی، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری ISC نيز در اين كارگاه زیرسیستم های مختلف پایگاه استنادی علوم جهان اسلام را معرفي كرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.