کد خبر:۱۲۱۴۶۶۳

اسلوت: بازی فردا مثل فینال لیگ قهرمانان اروپاست

سرمربی لیورپول بازی با تیم دسته دومی در جام حذفی را به فینال لیگ قهرمانان اروپا تشبیه کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در ادامه دیدارهای جام حذفی انگلیس لیورپول شنبه ۲۲ دی در آنفیلد به دیدار آکرینگتون می رود که در لیگ دسته دوم قرار دارد.

لیورپول آخرین بار در فصل ۲۰۱۸-۲۰۱۹  مقابل ولورهمپتون در دور سوم جام حذفی حذف شد و اسلوت به بازیکنانش هشدار داده است که نباید این حریف را دست کم گرفت.

آرنه اسلوت گفت: فکر می‌کنم هر تیمی که مقابل ما بازی می‌کند، انگیزه مضاعفی دارد. آنها احتمالا هفته ها برای این بازی زندگی کرده اند. اگر به فینال لیگ قهرمانان بروید، همه هیجان زده و آماده هستند و  احساس می کنم که این دیدار هم مثل فینال لیگ قهرمانان است بنابراین ما باید از خطرات آن آگاه باشیم.

او در بخش بعدی صحبتهایش افزود : این به ما بستگی دارد که آماده باشیم تا بهترین بازی زندگی خود را انجام دهیم و این کاری است که باید انجام دهیم.

انتظار می‌رود آرنه اسلوت بعد از شکست تیمش برابر تاتنهام در دور رفت مرحله نیمه نهایی جام اتحادیه انگلیس، چندین تغییر در ترکیب تیمش داشته باشد.

کیه زا از زمان پیوستن به لیورپول از یوونتوس، تنها ۴ بازی در تمامی رقابت‌ها انجام داده است و احتمالا در این دیدار به میدان برود.

لیورپول که در نیمه نهایی جام اتحادیه انگلیس حضور دارد، در لیگ برتر انگلیس و لیگ قهرمانان اروپا نتایج خوبی به دست آورده است و به دنبال شروع خوب در جام حذفی نیز است. 

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار