آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۵۰۶۸
دور سوم جام حذفی انگلیس؛

8 گل برای شادی پپ / منچستر سیتی مقابل سالفورد سیتی آتش بازی راه انداخت

تیم فوتبال منچسترسیتی موفق شد در چارچوب مرحله سوم رقابت‌های جام حذفی انگلیس با نتیجه ۸ بر صفر سالفورد سیتی را مغلوب کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در چارچوب مرحله سوم رقابت‌های جام حذفی انگلیس امشب از ساعت ۲۱:۱۵ دقیقه ۲ دیدار به صورت هم‌زمان برگزار شد.

تیم فوتبال منچسترسیتی در ورزشگاه انحاد میزبان تیم دسته دومی سالفورد سیتی بود که در نهایت این دیدار با برتری ۸ بر صفر سیتی به پایان رسید.

پپ گواردیولا که در این دیدار از ترکیب دوم خود استفاده کرده بود توانست به راحتی از این مرحله صعود کند. برای سیتیزن‌ها در این دیدار جرمی دوکو(۸ و ۶۹)، جیمز مک آتی(۶۲ ،۷۲ و ۸۱)، دیوین موباما(۲۰)، نیکو اوریلی(۴۳) و جک گریلیش(۴۹) گلزنی کردند.

در دیگر دیدار این ساعت نیز تیم فوتبال لیدز یونایتد در ورزشگاه الاند رود میزبان هروگیت تاون بود که در نهایت این دیدار با برتری یک بر صفر لیدز به پایان رسید.

تک گل شاگردان دنیل فارک را در این دیدار لارژی رمضانی در دقیقه ۵۹ به ثمر رساند و لیدز که در چمپیونشیپ انگلیس حضور دارد توانست با عبور از حریف دسته دومی خود به مرحله چهارم جام حذفی صعود کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار