
کد خبر:۱۲۱۵۳۳۶
رضایت فدراسیون فوتبال در پرونده شکایت از فریادشیران
مربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران به دلیل ادعاهای مطرح شده در یک برنامه تلویزیونی با شکایت فدراسیون فوتبال بازداشت شد. پس از این اتفاق، رئیس انجمن ورزشی نویسان ایران از رئیس فدراسیون فوتبال درخواست کرد تا رضایت دهد و در نهایت فدراسیون با اعلام رضایت، زمینه آزادی فریادشیران را فراهم کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نادر فریادشیران مربی پیشین تیم ملی امروز با شکایت فدراسیون فوتبال بازداشت شد. او چندی پیش در برنامه تلویزیونی ادعاها و صحبتهایی را مطرح کرد و زمانی که در دادسرا حضور یافت، دفاعی از خود نکرد و به همین دلیل بازداشت شد.
بعد از این اتفاق عبدالحمید احمدی رئیس انجمن ورزشی نویسان ایران با رئیس فدراسیون فوتبال تماس گرفت و درخواست کرد تاج رضایت دهد. فدراسیون نیز بعد از این ماجرا رضایت خود را اعلام کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.