کد خبر:۱۲۱۶۸۹۳

پیش از سوپر جام مطرح شد؛ کریم باقری زمان خداحاظی را مشخص کرد

کریم باقری سرمربی موقت پرسپولیس گفت: این آخرین بازی من به عنوان سرمربی است و باشگاه هم تلاش کند که هرچه سریع‌تر مربی را معرفی کند، چون نتیجه بازی فردا هیچ تاثیری روی روند کاری من ندارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرمربی موقت پرسپولیس معتقد است بازی سختی با سپاهان در سوپرجام خواهند داشت. کریم باقری همچنین اعلام کرد این آخرین بازی اش به عنوان سرمربی پرسپولیس است.

او همچنین گفت: جایگاه من اینجا نیست و به صورت موقت سرمربی پرسپولیس هستم و این آخرین بازی من به عنوان سرمربی است و باشگاه هم تلاش کند که هرچه سریع‌تر مربی را معرفی کند، چون نتیجه بازی فردا هیچ تاثیری روی روند کاری من ندارد.

تیم فوتبال پرسپولیس در جریان دیدار سوپرجام فوتبال ایران، عصر امروز از ساعت ۱۵، در ورزشگاه امام خمینی شهر اراک به مصاف سپاهان می‌رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار