کد خبر:۱۲۱۷۹۸۲

اینتر 3-1 امپولی / پیروزی افعی‌ها در حضور 69 دقیقه‌ای مهدی طارمی

تیم فوتبال اینتر در هفته بیست و یکم سری‌آ و در شبی که مهاجم کشورمان ۶۹ دقیقه فرصت بازی پیدا کرد، برابر امپولی به پیروزی رسید.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در ادامه رقابت‌های هفته بیست و یکم سری‌آ، تیم‌های اینتر و امپولی، از ساعت ۲۳:۱۵ یکشنبه‌شب به مصاف هم رفتند.

پیروزی اینتر در حضور ۶۹ دقیقه‌ای طارمی/ طلسم مهدی باز هم نشکست

اینتر در این دیدار موفق شد با نتیجه ۳ بر یک امپولی را شکست دهد و با ۴۷ امتیاز و یک بازی کمتر از ناپولی ۵۰ امتیازی و صدرنشین، در رده دوم حفظ کند.

لائوتارو مارتینز در دقیقه ۵۵، دنزل دامفریز در دقیقه ۷۹ و مارکوس تورام در دقیقه ۸۹ برای اینتر در این دیدار گلزنی کردند.

سباستیانو اسپوزیتو در دقیقه ۸۴، تک گل امپولی را به ثمر رساند.

مهدی طارمی، مهاجم ملی‌پوش کشورمان در این دیدار از ابتدا در ترکیب اینتر به میدان رفت. طارمی علی‌رغم تلاش زیاد، در این دیدار پایش به گلزنی باز نشد تا همچنان طلسم گلزنی او در لیگ ایتالیا، پابرجا بماند.

طارمی در دقیقه ۶۹ تعویض شد و جایش را به مارکوس تورم داد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار