کد خبر:۱۲۱۸۴۰۳

بادامکی: گزینه فرانسوی پشیمان شد؛ کریم باقری و سیدجلال حسینی پرسپولیس را مقابل ذوب‌آهن هدایت می‌کنند

معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس گفت:مذاکرات خوبی با گزینه فرانسوی (یولین استفان) داشتیم ولی لحظه آخر نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد که او از آمدن به ایران پشیمان شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، حسین بادامکی معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس در گفت‌وگو با برنامه فوتبال برتر با اشاره به بن‌بست رسیدن مذاکرات قرمزپوشان با گزینه‌های خارجی سرمربیگری پرسپولیس، اظهار داشت: همچون بازی‌های اخیر پرسپولیس، در بازی با ذوب‌آهن نیز کریم باقری و سید جلال حسینی وظیفه هدایت تیم را بر عهده خواهند گرفت.

وی درباره اینکه کریم باقری اعلام کرده است تحت هیچ شرایطی حاضر به ادامه حضور بر روی نیمکت پرسپولیس به عنوان سرمربی نیست، گفت: ایشان مربی است و روی نیمکت می‌نشیند. ضمن اینکه با گزینه‌های مورد نظر همچنان در حال مذاکره هستیم تا سرمربی‌مان را انتخاب کنیم.

معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد:مذاکرات خوبی با گزینه فرانسوی (یولین استفان) داشتیم ولی لحظه آخر نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد که او از آمدن به ایران پشیمان شد.

بادامکی گفت: ماتزاری اعلام کرد در ابتدای فصل هدایت پرسپولیس را بر عهده خواهد گرفت و این برای ما غیر ممکن بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار