پيگيري مسئله امام موسي صدر
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در اين نامه آمده است: با توجه به اينكه ساليان سال از ناپديد شدن و اسارت امام موسي صدر و دو همراه وي به دست عمال رژيم مزدور و سرسپرده معمر قذافي ميگذرد، چشمان بيدار امت اسلامي، بويژه ملتهاي ايران و لبنان و شيفتگان راه و منش امام موسي صدر همچنان نگران و جوياي سرنوشت آنان است.
در اين نامه تصريح شده است: شگفتآورتر آن كه با وجود مدارك و مستندات و شواهد قطعي مبني بر مقصر بودن حاكمان ليبي در اين قضيه - كه همين مستندات در اقدام ديرهنگام دادگاه عالي لبنان مبناي صدور قرار عليه قذافي و همدستانش قرار گرفت -متأسفانه شاهديم كه هنوز قوه قضائيه ايران در اين زمينه حتي اقدامي نمادين نيز انجام نداده است.
نويسندگان اين نامه با تاكيد بر اينكه اين مسئله با توجه به مليت ايراني امام موسي و همچنين جايگاه والاي وي در پيشبرد اهداف مبارزاتي و اسلامي انقلاب اسلامي بيشتر خودنمايي ميكند، خاطرنشان كردهاند: البته در اين ميان، عدم تصويب مصوبه قانوني لازم و پيگيري جدي مطالبه مردمي از سوي مجلس شوراي اسلامي و نمايندگان ملت و باقي ماندن آن در حد شعار نيز مزيد بر علت شده و بسيار سؤالبرانگيز است.
در بخش ديگري از نامه دفتر تحكيم وحدت اضافه شده است: با كمال تأسف شاهديم كه اين مسئله در برخي مقاطع به عنوان يك مطالبه جناحي تلقي شده و خواست عمومي ملت ايران در اين قضيه ناديده انگاشته ميشود.
كميسيون فلسطين دفتر تحكيم وحدت تاكيد كرده اند: نكته ديگر عملكرد بسيار ضعيف رسانه ملي در مطرح كردن نام، منش و ابعاد شخصيتي امام موسي و بويژه اسارت وي است؛ كه در صورت عملكرد صحيح اين رسانه، مسئله در مدتي كوتاه به صورت مطالبهاي فراگير از سوي ملت درآمده و زمينهساز اقداماتي مؤثر از سوي دولتمردان مي شد.
در پايان اين نامه تصريح شده است: كميسيون فلسطين دفتر تحكيم وحدت با تقدير از اقدام اخير دادگاه لبناني، ضمن يادآوري مسئوليت جناب عالي و ساير نهادها و قوا در اين قضيه، خواهان پيگيري جدي و سريع مسئله از سوي دولت جمهوري اسلامي و گزارش نتايج آن به ملتهاي ايران و لبنان است./انتهاي پيام/