آخرین اخبار:

پزشکیان: ۴۱ میلیون دلار برای تکمیل خط ریلی شلمچه به بصره در نظر گرفته شده است/ ۸۹ هزار میلیارد تومان برای مسائل خوزستان تخصیص داده شده است

گزارش رئیس جمهور درباره نتایج سفر به خوزستان: مجموع اعتبارات دولت و منابع دیگر که تاکنون مصوب شده‌اند، حدود ۸۹ هزار میلیارد تومان است. آنچه که فعلاً برای تخصیص در سال آینده در نظر گرفته شده، مشخص شده است و قرار بر این است که پس از بررسی‌های بیشتر، در صورت امکان اعتبارات بیشتری جذب و عملیاتی شود. علاوه بر مصوبات موجود، ما به‌صورت ویژه پیگیری می‌کنیم که در تمام شهرها، استان‌ها و روستا‌هایی که با کمبود مدرسه و فضای آموزشی مواجه هستند، این مشکل را به‌صورت جهادی برطرف کنیم. هدف این است که تا سال آینده، بسته به وسعت این کمبودها، مشکلات فضای آموزشی در استان‌های مختلف حل شود. این طرح تنها مختص یک استان نیست، بلکه در سطح ملی اجرا خواهد شد. علاوه بر توسعه فضای آموزشی، برنامه داریم که روش‌های تدریس در مدارس دولتی را نیز بهبود دهیم.
کد خبر:۱۲۱۹۵۱۹
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار