کد خبر:۱۲۲۰۱۷
با حضور معاون فناوري و نوآوري معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري

احكام اعضاي دو كانون هماهنگي دانش و صنعت اعطا شد

طي مراسمي جداگانه در ساختمان معاونت  علمي و فناوري رياست‌جمهور، احكام اعضاي دو كانون هماهنگي دانش و صنعت توسط معاون فناوري و نوآوري معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري اعطا شد.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، در نخستين گردهمايي مديران و اعضاي كانون‌هاي هماهنگي دانش و صنعت چرم‌و‌پوست و آبزي‌پروري، كه با حضور مسئولاني از وزارت‌خانه‌هاي بازرگاني، صنعت‌ومعدن، جهاد كشاورزي و بخش خصوصي و انجمن‌هاي صنفي و علمي مرتبط با هر بخش برگزار شد، احكام اعضاي اين دو كانون اعطا شد.
 
در اين مراسم معاون فناوري و نوآوري معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري در سخنان كوتاهي با اعلام اينكه در دو صنعت چرم ‌و‌ پوست و آبزي‌پروري احتياج به افزايش آگاهي در جامعه است؛ افزود: كانون‌هاي هماهنگي دانش و صنعت محلي براي اجتماع تمام بازيگران حول يك محصول، كالا يا خدمات است كه دست در دست‌هم براي هماهنگي، هم‌افزايي و ارتقاء فناوري و توليد آن محصول و كالا تلاش مي كنند.
 
وي گفت: در اين راه بايد آموزش‌ها بر اساس سيستم‌هاي جديد بوده و با تسهيل كردن امر كسب ‌و‌ كار و با توجه به ظرفيت‌هاي موجود در هر بخش، مشكلات اين صنايع برطرف شود.
 
سالارآملي با يادآوري اينكه هر واحدي از صنعت بايد نقشه راه و استراتژي مشخصي داشته باشد؛ بيان داشت: استراتژي‌ها بايد همه جانبه ديده شود و نيازمند به نگرشي فرا تحليلي است تا راهگشا بوده و بتواند خروجي مطلوبي داشته باشد.
 
 وي با اعلام اينكه در نگرش‌ها بايد تمام بازيگران ديده شوند، گفت: بازيگران اين صحنه مجلسي‌ها، دولتي‌ها و بخش خصوصي هستند كه بايد حضوري همراه با تعامل داشته باشند.
 
معاون فناوري و نوآوري معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري در پايان تصريح كرد: بايد با نگاهي اميدوارانه ضعف‌ها را كنار گذاشت و برنامه‌اي هماهنگ و تعاملي داشت تا يك مبناي سيستيمي بتوانيم، توليد ثروت و رونق كسب ‌و‌كار را حول دانش و فناوري شاهد باشيم./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار