کد خبر:۱۲۲۰۴۰
رهبر معظم انقلاب:
ملت، دولت و نخبگان ایران در برابر اقدامات ظالمانه مستکبران تماشاگر نخواهند بود
رهبر معظم انقلاب فرمودند: جمهوری اسلامی ایران بر خلاف خواسته قدرت های استکباری، در قبال تحولات منطقه یک تماشاگر بی تفاوت نیست و ملت، دولت و نخبگان سیاسی ایران در برابر این اقدامات ظالمانه مستکبران تماشاگر نخواهند بود.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آیت الله خامنه ای صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم استان فارس در سخنان بسیار مهمی ضمن تبیین شرایط حساس کنونی دنیا و منطقه، با توجه به بیداری اسلامی، همه مردم و مسئولان را به حفظ اتحاد و انسجام و کار و تلاش بی وقفه و بهانه ندادن بدست دشمنان نظام اسلامی توصیه و تأکید کردند: امروز قوای سه گانه، بویژه دولت حقاً و انصافاً در حال خدمت و تلاش هستند و ملت و رهبری همواره از خط کار و خدمت در کشور حمایت خواهند کرد، اما هر جا که رهبری احساس کند از مصلحت بزرگی غفلت می شود، وارد خواهد شد و رهبری تا زنده است هیچ گاه نخواهد گذاشت، در حرکت عظیم ملت ایران بسوی آرمان ها، ذره ای انحراف ایجاد شود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی ایستادگی ملت ایران بر موضع حق خود و الگو شدن آن برای ملت های منطقه را علت اصلی فشارها و تبلیغات خصمانه بر ضد نظام اسلامی دانستند و افزودند: با وجود همه این فشارها، نظام جمهوری اسلامی محکم ایستاده و کوتاه هم نیامده است و همین استحکام نظام اسلامی موجب شده است، تیغ آنها کند شود و بر صخره فرود آید.
ایشان با تأکید بر اینکه ملت و دولت باید این حالت صخره گون نظام اسلامی را حفظ کند، خاطرنشان کردند: نگذارید اختلاف و شکاف بوجود آید و آنچه را که دشمن در تبلیغات و خباثت های سیاسی خود می خواهد، روی دهد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به قضایای چند روز اخیر درباره وزارت اطلاعات افزودند: تبلیغات رسانه های بیگانه را در مورد این قضایا که آن چنان اهمیتی هم ندارد، ببینید که چه جنجالی به راه انداخته اند؛ آنها در تحلیل های خود می گویند در جمهوری اسلامی ایران شکاف و حاکمیت دوگانه بوجود آمده و رئیس جمهور، حرف رهبری را گوش نکرده است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: تبلیغات دشمنان در روزهای اخیر بار دیگر نشان داد که آنها چگونه منتظر بهانه هستند و همچون گرگ برای حمله در کمین نشسته اند.
ایشان با تأکید بر اینکه اعضای دولت و شخص رئیس جمهور حقاً و انصافاً مشغول خدمت در کشور هستند، خاطرنشان کردند: ملت و رهبری همواره از خط کار و خدمت حمایت می کنند و ملاک هم اشخاص نیستند، بلکه ملاک اصلی خط کار و خدمت است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به مشخص بودن مسئولیت ها و وظایف در قانون اساسی افزودند: رهبری هیچ گاه بنای دخالت در تصمیم ها و کارهای دولت را ندارد، مگر آنجایی که احساس کند مصلحتی مورد غفلت قرار گرفته است.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: در قضیه اخیر هم که چندان مهم نیست، احساس شد از مصلحت بزرگی غفلت شده است.
ایشان با توصیه به عناصر داخلی و دلسوزان کشور برای پرهیز از بگومگوها و تحلیل های پوچ بر ضد یکدیگر و زمینه ایجاد نکردن برای فضای تبلیغاتی بیگانگان خاطرنشان کردند: نظام جمهوری اسلامی، دستگاه مقتدری است و رهبری هم محکم در مواضع صحیح خود ایستاده است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی افزودند: تا زمانی که من زنده هستم و مسئولیت دارم، نخواهم گذاشت حرکت عظیم ملت ایران بسوی آرمان ها، ذره ای منحرف شود.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه تا زمانی که مردم با شور، شعور، بصیرت و عزم راسخ در میدان هستند، لطف الهی هم شامل خواهد بود، خاطرنشان کردند: اگر مسئولان به سراغ مسائل شخصی بروند و اهداف را فراموش کنند، کمک الهی هم کم خواهد شد.
ایشان افزودند: امروز علاوه بر مردم، مسئولان در قوای سه گانه نیز در میدان کار و تلاش و مجاهدت و در حال انجام مسئولیت های سنگین خود هستند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال جهاد اقتصادی تأکید کردند: همه مردم و مسئولان باید دست به دست هم دهند تا این حرکت آغاز شود؛ زیرا هدف از نامگذاری های هر سال، ایجاد زمینه برای شروع حرکت به سمت شعار و هدف انتخاب شده است.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه رؤسای قوا و مسئولان خالی از نقص نیستند، خاطرنشان کردند: باید همواره به خدا پناه ببریم و با شناخت نقص های خود و کاستن از آنها، در مسیر حرکت ملت ایران گره ایجاد نکنیم.
ایشان در سخنان خود به تحولات کنونی منطقه نیز اشاره کردند و افزودند: امروز به برکت اسلام و انقلاب اسلامی، بیداری عمومی اسلامی در منطقه روی داده است که قطعاً به نتیجه خواهد رسید، همان گونه که در برخی نقاط تا کنون به نتیجه رسیده است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: هر چه عزم، ایمان و آمادگی مردم برای فداکاری بیشتر شود، احتمال پیروزی هم بیشتر خواهد شد.
ایشان با اشاره به غافلگیری آمریکا، اروپا و صهیونیست ها در قبال تحولات منطقه خاطرنشان کردند: تمام تلاش قدرت های استکباری بر این است که بر تحولات منطقه مسلط شوند، اما این بیداری اسلامی تمام شدنی نیست و این حرکت رو به جلو، بازگشتی به عقب نخواهد داشت.
رهبر معظم انقلاب اسلامی افزودند: نهایت و آینده این حرکت به نفع مردم منطقه خواهد بود، اما آنان باید کاملاً هوشیار و مراقب باشند؛ زیرا دشمن برای منحرف کردن این حرکت در کمین نشسته است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ظلم آشکار به مردم بحرین، یمن و لیبی تأکید کردند: داوری منصفانه قضایای کنونی منطقه، بویژه در این سه کشور نشان می دهد، قدرت های غربی به مردم ظلم کرده اند و جنایتکار و مقصر غیرقابل اغماض هستند.
ایشان دلیل اصلی ظلم آمریکا و غرب به مردم منطقه را دولت جعلی اسرائیل دانستند و خاطرنشان کردند: در تحولات کنونی منطقه بیشترین ظلم به مردم بحرین شده است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به تبلیغات گسترده غرب بر ضد ایران افزودند: از آنجایی که جمهوری اسلامی ایران موضع حقی را انتخاب و صراحتاً آن را اعلام کرده، قدرت های غربی حملات تبلیغاتی خود را به سمت ایران متمرکز نموده است.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران بر خلاف خواسته قدرت های استکباری، در قبال تحولات منطقه یک تماشاگر بی تفاوت نیست و ملت، دولت و نخبگان سیاسی ایران در برابر این اقدامات ظالمانه مستکبران تماشاگر نخواهند بود.
ایشان با اشاره به ادعای دخالت ایران در امور منطقه آن را بی اساس خواندند و افزودند: جمهوری اسلامی ایران به غیر از اعلام صریح موضع خود، چه دخالتی در بحرین، یمن و لیبی کرده است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران در اعلام نظر حق و صریح خود هیچ گاه از اخم قدرت های پوشالی دنیا نترسیده و نخواهد ترسید و ملاحظه آنها را هم نخواهد کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: اعتراض مردم بحرین بجا و بحق است و اگر وضعیت مردم بحرین و نوع حکومت آنها و نحوه استفاده حاکمان از حکومت برای هر انسان صاحب بینش بیان شود، قطعاً رفتار حکومت بحرین محکوم خواهد شد.
ایشان افزودند: رفتار حکومت بحرین در مواجهه با مردم اشتباه است؛ زیرا این گونه اقدامات جز افزایش عقده ها و عصبانیت مردم فایده ای ندارد و ممکن است خشم مردم بار دیگر هنگامی سرباز کند که حکومت نتواند هیچ کاری انجام دهد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: علاوه بر حکومت بحرین، کسانی هم که از خارج به بحرین نیرو اعزام کردند، دچار اشتباه شده اند.
حضرت آیت الله خامنه ای قضایای لیبی را هم نمونه دیگری از ظلم قدرت های استکباری به مردم برشمردند و افزودند: غربی ها نمی خواهند در لیبی که در نزدیکی اروپا قرار دارد و سرشار از نفت است، حکومتی مردمی و مسلمان سرکار بیاید، بنابراین سیاست بازی با ملت لیبی را در پیش گرفته اند، اما مردم متوجه این سیاست غربی ها شده اند.
ایشان مجرم اصلی در حوادث اخیر منطقه را مستکبران دنیا و شبکه صهیونیستی بین المللی دانستند و خاطرنشان کردند: آنها با استفاده از شرایط کنونی، در حال فشار آوردن به مردم غزه و به شهادت رساندن روزانه مردم هستند، بنابراين ملت های منطقه و دولت ها نباید از عملکرد رژیم صهیونیستی غفلت کنند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سابقه تاریخی و برجسته علما و مردم استان فارس، بویژه شیراز در عرصه های مبارزه، جهاد، تدین، علم، ادب و مسائل سیاسی و اجتماعی افزودند: مردم فارس همواره جزو پیشروها بوده اند و استان فارس حقاً و انصافاً یک قله است.
حضرت آیت الله خامنه ای اظهار ارادت و اخلاص روزافزون مردم فارس به حرم احمد بن موسی و برادران آن حضرت و همچنین تقدیم 14 هزار و 600 شهید در دوران دفاع مقدس را نمونه بارزی از تدین، ایثار و فداکاری مردم این استان دانستند و تأکید کردند: کلید اصلی پیشرفت ملت ها ایستادگی آنان بر سخن حق خود است و ملت ایران با ایستادگی بر راهی که انتخاب کرده، توانسته است علاوه بر پیشرفت روزافزون در زمینه های مختلف، برای دیگر ملت ها نیز الگو شود.
در این دیدار حجت الاسلام ایمانی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه شیراز در سخنانی، وجود سومین حرم اهل بیت در شیراز، علمای بزرگ استان فارس، نقش مردم در دوران نهضت اسلامی و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تقدیم 14هزار و 600 شهید در دوران دفاع مقدس را از جمله ویژگی های برجسته مردم متدین و ادب پرور استان فارس برشمرد.
سردار غیب پرور، فرمانده سپاه پاسداران استان فارس هم در سخنانی گزارشي از برگزاری کنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهید استان فارس ارائه کرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰