کد خبر:۱۲۲۰۷۰۱
تورس از خفاش انتقام گرفت؛

«کوسه» خانه سابقش را ویران کرد!

نشریه اسپورت کاتالونیا با تیتر «کوسه خانه سابقش را خراب کرد» از درخشش فران تورس در پیروزی پرگل بارسلونا مقابل والنسیا تمجید کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نشریه اسپورت کاتالونیا در گزارشی با تیتر «کوسه خانه سابقش را خراب کرد» به درخشش فران تورس در پیروزی پرگل بارسلونا مقابل والنسیا پرداخت. تورس که در ۶ بازی قبلی مقابل تیم سابقش موفق به گلزنی نشده بود، این بار طلسم را شکست و نقش مهمی در تحمیل شکست سنگین ۷-۱ به والنسیا ایفا کرد.

این مهاجم اسپانیایی فوتبال حرفه‌ای خود را از آکادمی والنسیا آغاز کرد و سپس به منچسترسیتی پیوست، پیش از آنکه راهی بارسلونا شود. حالا تورس تعداد گل‌های این فصل خود را به ۷ گل (۴ گل در لالیگا، ۲ گل در لیگ قهرمانان و ۱ گل در جام حذفی) رسانده و به چهارمین گلزن برتر بارسلونا در این فصل تبدیل شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار