نماینده ساوه: بانک‌ها امسال می‌توانستند ۹۵۰ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پرداخت کنند ولی به بهانه‌های مختلف خودداری کردند

حجت‌الاسلام محمد سبزی در صحن علنی مجلس: بانک‌ها به بهانه‌های مختلف از جمله اینکه منابع قرض الحسنه بانکی ناکافی است؛ موجب ناترازی و اضافه برداشت از بانک مرکزی می‌شود از تسهیلات قرض الحسنه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خودداری کرده و نصف آن را پرداخت کرده‌اند. همین متقاضیان تسهیلات باید یک سال در نوبت باشند؛ با این دست فرمان اگر جلو برویم سال بعد مطمئناً باید دو سال در نوبت باشند. در حالی که محاسبات و آمار‌های دقیق نشان می‌دهد همین امسال بانک‌ها با منابعی که دارند می‌توانند ۹۵۰ همت قرض الحسنه پرداخت کنند؛ همین الان اگر ۴۰۰ همت پرداخت کنند برای همه متقاضیان پرداخت شده و صاف می‌شود.
کد خبر:۱۲۲۰۹۸۹
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار