آخرین اخبار:

عراقچی: رژیم صهیونیستی امروز در چشم جامعه جهانی و منطقه شکست خورده به حساب می‌آید/ صهیونیست‌ها به جای نابودی حماس مجبور شدند با آنها مذاکره کنند و امتیاز بدهند

وزیر امور خارجه در مراسم اختتامیه «طوفان‌الاقصی و غزه؛ روایت‌ها و واقعیت‌ها»: رژیم صهیونیستی دو هدف اعلام شده برای ورود به غزه داشت یکی نابودی حماس و دوم آزادی اسرای خود ولی امروز در چشم جامعه جهانی و منطقه شکست خورده به حساب می‌آید. این مساله برای فلسطینی‌ها یک پیروزی هست، چون صهیونیست‌ها در هر دو هدفی که اعلام کرده بودند ناکام ماندند، آنها گفتند ما می‌رویم حماس را برای همیشه ریشه کن می‌کنیم و نابود می‌کنیم و اسرای خودمان را آزاد می‌کنیم ولی آنچه که در عمل اتفاق افتاد این بود که مجبور شدند بعد از ۱۶ ماه کشتار با همان حماسی که می‌خواستند نابود بکنند بنشینند و مذاکره بکنند و اسرای خودشان را بر اساس مذاکره با حماس آزاد بکنند و امتیاز بدهند.
کد خبر:۱۲۲۴۳۴۴
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار